Кученца со храна за камиони: готвач за готвење 1.3.3 Апк + МО (пари …

Куп за камиони со храна: Готвач за готвење 1.3.3 Апк + Мод (Неограничени пари) за Android

Кученца за храна за камиони: готвач за готвење е симуларна игра за најновата верзија на и преземање на Кученца за храна за кучиња: готвач Apk + Mod (Неограничени пари) за Android од revdl со директна врска

Еве една симпатична игра за симулација на готвење x со Shiba Inu и други животни!

Убава пикселна графика + готвење + управување со бизнисот. Подгответе крепи во кујнскиот сет и дизајнирајте ја продавницата со мебелот што ви се допаѓа. Вие исто така може да се облекуваат симпатични кучиња пиксели. Има Шиба Ину, ретривер, бигл и многу повеќе.

◆ Како да се игра ◆ Работете со кучињата за да изградите глобален бизнис на крепи. Користете ги парите што ги заработувате за да купите мебел и облека, и украсете го вашиот креп камион или кафетерија.

◆ Колекција на состојки ◆ Соберете јагоди, банани и други состојки на креп.

◆ Дистрибуирајте флаери ◆ Промовирајте ја вашата продавница предавајќи флаери на животни што минуваат.

Mode Режим за готвење ◆ Подгответе палачинки за клиенти во режим на готвење.

◆ со скратено работно време ◆ Можете да ангажирате други кучиња да работат со скратено работно време. Оние кои работат со скратено работно време можат да вршат задачи, како што се собирање состојки или сами им помагаат на клиентите. Работете заедно да го проширите вашиот деловен бизнис

◆ Мебел ◆ Купете мебел во продавниците за мачки. Направете го животот подобар со стол или кревет. Прилагодете ја ентериерот на вашата продавница со клупи, табели и многу повеќе.

◆ Облека ◆ Можете да купите облека на вториот кат од продавниците за мачки. Направете вашите кучиња да носат облека што одговараат или облека што одговараат на вашата продавница. Можете да заштедите до три комплети облека за секое куче.

◆ Одете глобално ◆ Заштедете пари и отворете продавница во нова област.

◆ Мини игри ◆ Натпревар-3 загатки.

* Облека, мебел и различни животни ќе бидат додадени во идните ажурирања.

Кученца за храна за камиони: готвач за готвење

Кученца за храна за камиони: готвач за готвење

Кученца за храна за камиони: готвач за готвење

Кученца за храна за камиони: готвач за готвење

Кученца за храна за камиони: готвач за готвење

Кученца за храна за камиони: готвач за готвење