Лампа за лансирање за сезоната 4 на Apex Legends го открива потеклото на Revenant

Trailer peluncuran musim 4 Apex Legends mengungkapkan asal mula Revenant 1

Лампа за лансирање за сезоната 4 Apex Legends го открива потеклото на Revenant 2

Revenant е најновиот лик што се придружува Врвот на легендата, и во сезоната 4 трејлер за лансирање на игри, Respawn Entertainment ни го покажува потеклото на тој страшен убиец.

Приколката започнува мирно и ги собира атентаторите кои се подготвуваат ден пред да прифатат нов договор. Брзо се сече на вечера со висок профил, каде мета на атентаторот седеше на маса со сопругата и ќерката. Вечерата се сече кога пристигнува Ревезанот. Revenant е искривен киборг со лице како череп – истиот што го вознемири интервјуто на Форге во трејлерот од почетокот на оваа недела.

Чуварите кои стоеја околу целта, очигледно, не беа натпревар за Народникот, бидејќи тој лесно ги исфрла. Само кога се чинеше дека тој ќе биде совладан од стражарите, целото тело почна да светнува, а чадот се вртеше околу него. Тој го користел овој чад за да исчезне во еден момент, повторно се појавува зад стражарот за да го употреби своето оружје за да се бори против него. И покрај тоа што не знаеме со сигурност, се чини дека оваа миризлива и чадена состојба може да биде преглед на можноста што ќе ја донесе Revenant Врвот на легендата.

Ревентантот конечно ја постигна својата цел – и мажот доделен и сопругата на криминалниот партнер. Откако ќе ја заврши својата мисија, можеме да видиме дека мажите од почетокот на приколката се она што порано биле Revenant, но тие се само спомени. Гледаше во рацете и го виде логото Хамонд Роботика, што би можело да биде компанијата што го претвори како убиец во киборг.

Revenant е дел од Врвот на легендата сезона 4, наречена Асимилација, и мора да излезе близу почетокот на сезоната, која започнува на 4 февруари.