Легендата на Зелда е повторно креирана во Creative Fortnite

The Legend of Zelda kembali dibuat di Fortnite Kreatif

Светот во Фортнит!

Creative Fortnite е една од најголемите атракции за играчи со одлични креативни идеи кои сакаат да ги споделат со светот. И овој пат YouTuber го носи името “Сенф“Покажувајќи создавање на нови корисници: Легендата на Зелда. Покрај тоа што се создадени како свет, ова вклучува девет зандани во игра.

Оваа зандана работи како загатка “смртна трка“Па, играчот мора да го заврши овој предизвик за да го добие предметот”Трифорс„И штом ќе го достигнете овој дел, мора да ги соберете за да го отклучите добро ниво.

И тоа не е сè, покрај собирањето парчиња можете да се потопите и во потрагата 30 монети скриени низ мапата. Ако добиете сè, можете да го завршите нивото 100%.

Некои совети што ви ги даваме: побарајте ја првата визба и, внатре, испукан wallид ќе ве одведе до овој одмор. И како втора точка ќе најдете “Вдишете пикап“Лебдат на базен што заменува”самовила„Го враќа вашиот живот.

И за да го живеете сопственото искуство овде ви оставаме код да ја внесете мапата: 2326-3456-6999. Someе се соочите со потешкотии на некое ниво и тоа ќе ве натера да ја халуцинирате креативноста на производителот на мапи за да го направите искуството толку пријатно.