Легенди со змеј змеј, игра со змејови на „Гамелофт“ за iPhone и iPad

Нова игра потпишана од „Гамелофт“ за iPhone и iPad, пристигнува „Легендите со змеј змеј“

Играчите на Gameloft ја објавија играта Змеј легенди Легенди за iPhone и iPad на App Store, игра полна со стратегија и акција каде ќе станете експерт одгледувач на змејови што ќе тренирате за епски битки што не можете да ги промашите. Дознајте повеќе за оваа игра и преземете ја подолу.

Легенди со змеј змеј, игра со змејови на „Гамелофт“ за iPhone и iPad 2

Што е легендите со змеј-манија за iPhone?

Оваа игра е достапна на продавницата со апликации Змеј легенди Легенди за iPhone и iPad, забавна апликација каде што ќе му дадете живот на вашиот змеј и мора да го подготвите за легендарната битка. Враќање на вашата сакана земја со обнова на Драголандија, ова ќе се постигне со подигање на вонредни симпатични змејови што мора да ги едуцирате за да ги претворите во вооружени воини кои мора да бидат подготвени да се соочат со Викинзите.

Во Legends Dragon Mania, можете да најдете повеќе од 100 уникатни и многу детални видови змејови што ќе ги најдете кога ќе станете крајниот змеј Бог во најинтерактивната игра на одгледување и борба со змејови.

Карактеристики на играта на Dragon Mania Legends за iOS уреди

Оваа игра се истакнува поради неговите карактеристики, меѓу кои може да се најдат:

  • Раѓање на легендарен воин: Изградете најразлични живеалишта на вашиот остров змеј. Направете ги вашите најмоќни змејови крст за да станат посилни потомци. Нахранете, галете и тренирајте го вашиот змеј во интерактивно искуство. Добијте и најдете ги сите различни типови змејови.
  • Борба со нокти и заби: Господар на иновативен, интересен и динамичен 3-против-3 борбен систем. Ослободете го гневот на змејот и остварете ја вашата победа. Научете го вашиот змеј посебни вештини.
  • Истражуваат за слава: Изберете свој пат и истражете го огромниот свет со повеќе од 100 интересни точки.
  • Пријатели и ривал: Посетете и испратете подароци на други играчи од цела Драголандија. Соочете се со други играчи во арената и освојте ексклузивни награди.

Преземете Легенди со змеј манија за iPhone и iPad

Ако не сте се забавувале многу Стратегија и акциона игра со џинови за iPhone и iPad, Можете да го инсталирате преку директната врска за преземање, од App Store, која ќе ја најдете подолу.

(прилог 882507985)

Легендите на змејот манија на App Store, бара iOS 6.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Достапно е на следниве јазици: шпански, германски, поедноставен кинески, традиционален кинески, корејски, француски, индонезиски, англиски, италијански, јапонски, португалски, руски, тајландски, турски, арапски.