ЛЕГО дојде во Overwatch во форма на кожа за Бастион благодарение на новата програма

LEGO datang ke Overwatch dalam bentuk skin for Bastion berkat acara baru

Ареајугони | Вашиот простор за Areajugones | видео, филм, серија и аниме игри Вашиот простор за видео игри, филмови, серии и аниме – ќе најдете сè што е поврзано со PlayStation, Xbox, Nintendo, компјутер и сите содржини од филмови, серии и аниме

Пречекорување, Стрелец на мултиплеер Blizzard, останете активни во однос на содржината. Од време на време, покрај толку значително зголемување можноста за меѓу-главна интеграција, компанијата обезбедува повеќе супстанции за видео игри, без разлика дали преку мапи, настани, козметички предмети и, особено, херои. Всушност, понекогаш, компанијата успева да комбинира некои од овие променливи за да го направи секое вклучување на нови содржини повредно, вклучувајќи ги и најновите дополнувања: Базион блок предизвик, што ќе остане до 30 септември.

ЛЕГО дојде во Overwatch во форма на кожа за Бастион благодарение на новата програма 1

Ова, како што името дозволува да се заклучи, ќе ни овозможи да победиме ЛЕГО кожа за Бастион, ова е последната награда што ја играме. Поточно, сликата прикачена порано ви овозможува да видите кои се добивките според бројот на освоени игри, што додава на вообичаената неделна награда. Сепак, Alsoе има и награди за оние кои уживаат во видео игри на Твич до 1 октомври, вклучително и Графити Д.Ва за 2 часовно гледање; 2 икони на плеерот за да видите 4 часа; и графити од Генџи и Ханцо ​​и 2 икони за плеер за да видат 6 часа.

Конечно, запомнете го тоа Пречекорување Достапно е за персонални компјутери, Xbox One и PlayStation 4, ние ги приложуваме чекорите што мора да се следат за да се исполнат потребните услови ако сакате да добиете награда за гледање на часови за стриминг, имено:

  1. Внесете ја вашата сметка на Twitch и отворете ја страницата врска од Twitch.
  2. Кликнете на “Поврзи”, веднаш до Blizzard Battle.net и следете ги упатствата.
  3. Гледајте ги емитувањата за учество за да добиете икони и плеери со графити.

ЛЕГО дојде во Овервејк во форма на кожа за Бастион благодарение на новата програма на Роналд Гонкалвес