Лего Јура Светот го бери Nintendo Switch

Lego Jurassic World sedang mengamuk Nintendo Switch 1

Диносаурусите, велоциракторите и Легос, о мој!

Интерактивна забава на Ворнер Брос, ТТ игри, Лего груп, Универзални игри и дигитална платформа ќе го донесат Лего Јура во светот 2015 година во Нинтендо Свит овој септември.

Ако никогаш не добиете шанса да ја испробате играта кога првото деби, сега вашата шанса да играте преку записи во сериите на играта Лего, инспирирани од теми и сцени од Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III и Jurassic World кога играчите можат да истражуваат области како што се Исла Сорна и Исла Нулар.

„Среќни сме да ја донесеме возбудливата авантура во LEGO Jurassic World кај новата генерација на играчи на Nintendo Switch“, рече athонатан Смит, шеф за производство и стратешки директор на TT Games. „Младите и младите со срце ќе сакаат да ја доживеат магијата на филмот што се раскажува преку леќите на ЛЕГО дома и додека патуваат“.

Играчите ќе имаат можност да ја преземат улогата на ликови како Др. Иан Малком, Клер Деринг, Овен Грејди и Др. Хенри Ву додека се свртеа низ 20 порази, додека работеа да соберат килибар што ја содржи целата важна ДНК на диносаурус. Користејќи ја оваа ДНК, може да се направат нови диносауруси со Dino Customizer за да се направат многу убави специјални креации.

Оваа верзија на играта, исто така, ќе вклучува три претходно објавени пакети DLC, вклучувајќи ги и Jurassic World DLC пакетот, Jurassic Park Trilogy Pack # 1 и Jurassic Park Trilogy Pack # 2.

Подготвени да го пробате? Може да очекувате да го собереш почнувајќи од 17 септември.