Ледено доба: Лавина доаѓа до iPhone и iPad

Ice Age: Longsor datang ke iPhone dan iPad 1

Gameloft и Fox Digital Entertainment лансира Ледено доба: Лавина за паметни телефони и таблети

Достапно е на App Store, продавницата за апликации на новиот Appleyang Gameloft игра за iOS уреди и други мобилни платформи Ледено доба: лавина. Оваа забавна игра ќе ви ја одземе целата ментална генијалност и агилност за решавање на оваа авантуристичка загатка заснована на три последователни класици. Запознајте се со сите новости за оваа апликација и преземете ја подолу.

Ледено доба: Лавина доаѓа до iPhone и iPad 2

Што е ледено доба: лавина?

Ледено доба: Лавина за iPhone и iPad, достапна БЕСПЛАТНО на App Store, е нова игра со мозаик, базирана на три последователни класици во кои главно се одликуваат познати херои од филмовите од ледено доба: Мани, Сид, Диего и други. Вие и сите ликови ќе започнете турбулентна авантура за да го пробате изгубеното богатство. Можеш ли да им помогнеш да го најдат?

Според она што Гонзаг де Валоис, постар потпретседател на публикациите на „Гамелофт“, за време на презентацијата на играта рече:

Задоволни сме да offer понудиме на јавноста на јавноста нова три-линија загатка, Ледено доба: Лавина, до јавноста, со комплетно нов стил на игра и неверојатни графики за вистинско искуство со ICE AGE.

Во оваа игра можете да имате бесконечна забава, меѓу многу работи што можете да ги направите, ќе го најдете следново:

  • Лице мраз: Лизнете го овошјето во сите правци, совладајте ги предизвиците (Резерви, скулптори на овошје, итн.) И користете засилувања за да ја направите Македонија на кое било ниво.
  • Светот на чуда: Истражете нови земји како предисториски шуми и глечери, надминете ги пречките играјќи ексклузивно ниво со Scrat и натпреварувајте се со ликовите на Ice Age во шефовите на борби.
  • Забавувајте се со пријателите: Испратете награди на други играчи, предизвикувајте ги во PvP во реално време и учествувајте во забавни настани.

Преземете ледено доба: Лавина од продавницата со апликации

Ако ја немате оваа игра за iOS уреди, можете да ја инсталирате преку линкот за преземање директно, од App Store, што ќе го најдете подолу.

Ледено доба: лавина на App Store, бара iOS 7.0 или понов. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Достапно е на следниве јазици: шпански, германски, поедноставен кинески, традиционален кинески, корејски, француски, индонезиски, англиски, италијански, јапонски, португалски, руски, тајландски, турски, арапски.