Леново влегува во паметните телефони за гејмерите со моделот 5G

Lenovo memasuki smartphones untuk gamer dengan model 5G

Тој играње игри Ова е залог сега и доменот се протега на паметни телефони, арена специјално дизајнирана да ја играат модели, како што се Razer телефони, ROG телефони и црни ајкули.

Сега кој сака парче торта Леново, бренд кој веќе има посебна поделба во играта, наречен Легија, и кој сака да помине низ него што влегува во овој прв влез паметни телефони за гејмери.

Компанијата објавува на својот канал Weibo a закачка постер главно се состои од текст кој предвидува дека мобилниот ќе има процесор Snapdragon 865 и способност 5G.

Леново влегува во смартфоните за гејмерите со моделот 5G 1

Сликата е споделена заедно со некои зборови кои, грубо преведени, кажуваат нешто што се приближува „Вистинската сила, довербата во победата на секој натпревар, секогаш е опремена со Snapdragon 865.

Тоа е сè што е познато досега, затоа што постерот за заемот нема приказ на мобилните телефони, но ако ги земеме предвид лаптопите и персоналните компјутери што Леново ги лансираше под линијата Легија Под претпоставка за некои од најдобрите компоненти на пазарот, се чини дека овој нов паметен телефон може да има висока стапка на освежување, солиден дизајн и голема големина.

Не е познато и кога ќе се продава, но она што е сигурно е дека кога телефонот ќе влезе на пазарот ќе стане првиот паметен телефон за гејмерите со 5G, што очигледно ќе го поставиме над другите опции (и дефинитивно ќе видиме дека се рефлектира во цената).

Неодамна, брендовите започнаа обложување на нови сегменти на пазарот, т.е. паметни телефони направени специјално за гејмеритеСитуацијата што произлегува од општата конфузија дека високите телефони со потенцијал за играње е паметен телефон за гејмерите, се разбира, благодарност за погрешната реалност.

Влезот на Lenovo влегува во паметни телефони За гејмерите со моделот 5G, ова за прв пат беше објавено на Unocero: Специјалист за технологија и дигитален животен стил.