Лизгачките зборови нудат сè што сакате во загатки со крстозбор, до букви [Sponsored]

Scrolling Words menawarkan semua yang Anda inginkan dalam permainan teka-teki silang, hingga huruf [Sponsored]

Лизгачки зборови – Пребарување на зборови од подвижни букви ја зема испробаната и вистинска игра на стандардна игра загатки со крстозбор и ја претвора во изрез, сето тоа благодарение на интелигентните механичари за скролување. Ова значи дека можете да очекувате забавни предизвици засновани на букви додека ловите за сите целни зборови на плочката за движење. Значи, ако барате квалитетна игра со крстозбор што носи нешто ново, Скролувачките зборови се одличен избор.

Горенаведената снимка ја покажува основната игра на Scrolling Words. Како што можете да видите, таблата со игри продолжува да се движи нагоре, што значи дека треба да размислите брзо за да ги пронајдете целните зборови за секоја загатка. На почетокот на секоја рунда, на играчите ќе им биде презентирана тема. Оваа тема е директно поврзана со бројот на зборови што мора да ги најдете на лентата за движење на писмото, и затоа што овие букви ќе поминат со зголемена брзина додека напредувате, подобро верувате дека има многу забавно да се има додека се мешате за да стигнете до вашата дестинација. Постојат повеќе од 700 нивоа за истражување, затоа очекувајте значителна долговечност од овој наслов. Ова не е игра што ќе ја поразиш во еден натпревар.

Контролите се прилично интуитивни. Сè што треба да направите е да ги повлечете хоризонталните букви на таблата за да формирате зборови. Плус, ако сметате дека играта со крстозбор е малку премногу предизвикувачка, вклучен е навестување систем за да не мора да се грижите за заглавување. Покрај тоа, постојат неколку powerup што можете да ги купите со валути во играта кои ќе ви дадат поддршка ако имате потешкотии со одредени загатки. Постои дури и опција да ја смените темата на играта, ако ви е здодевно од стандардната тропска презентација.

Лизгачките зборови нудат сè што сакате во загатки со крстозбор, до букви [Sponsored] 1

Лизгачките зборови нудат сè што сакате во загатки со крстозбор, до букви [Sponsored] 2

Севкупно, лизгањето на зборови е фантастична игра за загатки со крстозбор што сè уште нуди многу забава. Не само што ја контролира играта добро, играта е исто така лесна за преземање, без оглед на вашето ниво на стручност, а вклучувањето на навестување и систем за напојување исто така мора да ја направи оваа игра сè уште достапна дури и за најобичните играчи. Да бидам искрен, ова е игра која го нуди најдоброто од двата света, па без разлика дали сте игра во кратка пукна или уживате во долга сесија, Скролувачки зборови – Пребарај за зборови од подвижни букви е играта загатка што ја баравте.

Лизгачките зборови нудат сè што сакате во загатки со крстозбор, до букви [Sponsored] 3