Локација на соларна низа Fortnite – Посетете ја сончевата низа во снег, пустина и шума

Локација на соларна низа Fortnite - Посетете ја сончевата низа во снег, пустина и шума

Еве ја сончевата низа за Неделата 9 Fortnite Challenge.

Недела 9 од Fortnite сезона 9 слета, и тоа е доволно фер колекција на задачи. Она со која може да имате проблеми е да ја посетите сончевата низа во снег, пустина и шумски предизвици. Да ви помогнеме, ние собравме Водич за локација на соларна низа Fortnite. Willе ја видиме Локацијата на низата ungунгла, Нивната локација на снегот и Локацијата на пустината на низата.

Fortnite Локација на сончевиот опсег

За да ви помогнеме да ја посетите Сончевата низа во снегот, пустината и шумата во Фортнит, вклучивме карта подолу, означена со секоја локација.

Локација на Fortnite Solar Array - Посетете ја сончевата низа во снег, пустина и шума 1

Локација на снег низа Fortnite

Снежната соларна низа може да се најде на западниот дел од ледените летови. Долу во главната област, постои група на соларни панели. Погледнете ја сликата подолу за повеќе информации.

Локација на соларна низа Fortnite - Посетете ја сончевата низа во снег, пустина и шума 2

Fortnite Локација на пустината соларна низа

Следното е пустината соларна низа. Тоа беше на еден рид со поглед на рајските палми. Погледнете ја сликата подолу за специфични информации.

Локација на Fortnite Solar Array - Посетете ја сончевата низа во снег, пустина и шума 3

Fortnite Локација на шумата соларен опсег

Конечно ја имаме сончевата низа џунгла. Itе го најдете на северозападниот дел на Сончевите скали, и можете да го достигнете со возење поштенска линија во оваа област.

Локација на соларна низа Fortnite - Посетете ја сончевата низа во снег, пустина и шума 4

Во тек е Fortnite Сезона 8. Ги добивме сите информации, вклучувајќи ја и Неделата 3. Фортнит предизвик, исто така, имаме и локацијата Локација за експедиција Fortnite Post.