Лолито е избрана за градоначалник! Исто така и изборите во Кармаланд

Lolito terpilih sebagai walikota! Begitu juga pemilihan di Karmaland

Демократијата е основа на секое општество сериозна и зрела. Нема сомнение за ова и затоа неговото присуство во Кармаланд е задолжително. Нејзините жители, сите ЈуТјуб и познати потомци, беа повикани на гласање вчера да гласаат за нивниот градоначалник. Меѓу кандидатите, Лолито Фернандез е личност која добива поголема поддршка и ја добива канцеларијата на градоначалникот.

Се разбира, како и сè што се случи во Кармаланд, изборите тие не се ослободени од контроверзии, или смешни моменти. Системот дизајниран од боговите за извршување на селекцијата овозможува многу игри и им овозможува на фановите на серијата „Minecraft“ да коментираат.

Лузу е главен фаворит, но Лолито изненади

До пред неколку дена Лузу е главен фаворит да го добие градоначалникот на Кармаланд. Сите претпоставуваа дека овој познат YouTuber ќе биде тој што ќе го држи стапот и ќе го води серверот. Но, вистината е тоа Тој самиот го извади својот гроб.

Лузу, покрај Рубиј, го изгради ролерот смртоносна стапица за секој што го користи. На крајот, откако во пантолоните го положила знакот Лузу, имало дупка од лава која убила луѓе во возот.

Добро, Лузу и Рубиус ги убедија другите островјари да одат на туристички атракции и тоа заврши со масакр. Кога сите умреа, Лузу ја оживеа Вегета, но не успеа да го спаси Лолито. Малагуао се налути и го најави тоа за возврат, ќе бидат доставени на изборите во Кармаланд. Ова предизвика пресврт во анкетите.

Што предлагаат двајцата кандидати?

Како и во секоја изборна кампања, така и двајцата натпреварувачи неговиот предлог во мала дебата пред гласањето. Вистината е дека стилот на двајцата главни кандидати, постои трет по име Gilил Порк, е многу различен. Додека Лузу носеше умерен костум и говор, Лолито се појави во неговата обична облека и тон тој се опиша себеси како „од околината“.

градоначалник на лолито Кармаланд

Главниот предлог на Лолито е стави крај на вашите грешки и напорно се бори против несовесните напади. Безбедноста е клучен елемент на неговата изборна програма, заедно со ветувања за повеќе настани, алтернативни места и партиципативни форми на управување и одоздола.

Лузу од друга страна вети дека ќе ја децентрализира власта и нудејќи му на секој жител министерство да учествува во јавното управување на островот. Тој, исто така, сака да изгради wallид низ градот за да го заштити од винова лоза. Тој исто така го тврдеше тоа Има право да добие канцеларија на градоначалникот.

Лолито мајор! Како се прави гласањето?

Постапката е прилично едноставна. Секој жител на Кармаланд има ДНИ да бидат во можност да гласаат Истражени се и онлајн истражувања, така што жителите исто така можат да гласаат. Кој беше избран од јавноста добиваат дополнителни гласови Тоа беше додадено во конечниот резултат.

Рачното гласање од жителите се одвива во услови на многу напната клима. Дојде експлозија додека народот избра да му стави крај на животот на сопругата на Рубиј. Сите многу драматични.

Вегета Тој беше задолжен да ги објави резултатите по испитувањето. Така е:

Лолито: 4 гласа (Алекси, Арон, Лолито и Мангел)

Лузу: 3 гласови (Вилирекс, Лузу и јавност)

Свинско Гил: 3 гласови (Вегета, Рубиус и Фарган)

Со овој начин Лолито станува нов градоначалник на Кармаланд. Во својата прва изјава, Малага понуди победа на својата мајка, правејќи море солзи. Лузу, од друга страна, им честита на мажите на Малага за спортот.

градоначалник на лолито Кармаланд

Конечно Вегета му ја испрати облеката на градоначалникот до Лолито и клучот Кармаланд (симболичен). Тој се појави на сцената среде огномет и порака која гласи „Лолито е наш градоначалник“. Конечно тој им се заблагодари на гласачите за довербата и го рече тоа Тој ќе биде најдобриот патник во Кармаланд.

Што мислите за вас? Дали се надевате дека Лолито ќе биде избрана за градоначалник? Сите претпоставуваа дека Лузу ќе победи на изборите, но во оваа демократија не било напишано ништо. Liveивејте долго во Кармаланд!