Лудило! Првите неофицијални детали за Samsung Galaxy S11

Kegilaan! Rincian tidak resmi pertama Samsung Galaxy S11 1

Збори за Samsung Galaxy S11 Ова е малку избрзано, но времето помина и корејските производители веќе работат на следниот предводник на семејството „С“. Благодарение на познатиот неофицијален филтер за вести во Кина Леден универзум, ги открија деталите за овој врвен опсег.

Важно е да се запамети дека овие информации може да не се точни, па затоа се сеќаваме дека сме внимателни; исто така, сметаат дека има уште неколку месеци за да се запознае со него формално, во овој случај треба да почекаме дали овие податоци соберат сила.

Samsung Galaxy S11 мало подобрување

За броеви на генерација 11 од Галакси СНе очекуваме големи промени во однос на дизајнот, но имаме еволуција во компонентите и софтверот. Ова е местото Леден универзум известете ни дека овој неверојатен мобилен телефон ќе го носи Android Q, под One UI 2.0, тоа, иако не се откриени детали за новиот интерфејс; Се смета дека е присутно со различни подобрувања во флуидноста и брзината, како и некои иконски промени во апликациите кои не се толку драстични.

Во овој случај со пристигнување Galaxy Note 10може да дојде со вас Андроид 10и ажурирања на слојот за персонализација, таму ќе видиме големи промени во однос на Софтверот. Продолжете со податоците што се пронајдени Samsung Galaxy S11, извори велат дека ќе видиме шуплив екран; но со помали дупки.

Но, еден аспект дека ако можам да прифатам големи промени ќе биде дел од фотографијата, но за жал ништо релевантно не е кажано, тие сепак велат дека ќе има многу краток јаз во однос на конкуренцијата, овде се повикуваме на Huawei и P30и исто така Google Pixels. Во овој сектор Samsung Секогаш подолу, но се чини дека сето ова ќе се промени со Samsung Galaxy S11.

Запознајте ги најновите новости од светот на технологијата, приклучете се на Club Tech на Твитер Фејсбук Телеграма