Магиск 19 е достапен во Бета со поддршка за Android Q и 64 Bit

Магиск 19 е достапен во Бета со поддршка за Android Q и 64 Bit

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Магиск ја достигнува верзијата 19.0 во Бета, што покрај корекција на разни поправки на грешки, воведува поддршка за Android Q и на мајчин 64 бит. Најдобар начин за добивање и управување со ROOT на Android е ажурирањето

Магиск 19 е достапен во Бета со поддршка за Android Q и 64 Bit

Магиск, добро познатата алатка Android што ви овозможува да ја добиете целосно управување со ROOT дозволи на ажурирања на Android до верзија 19.0 воведување на неколку нови функции вклучувајќи го и поддршка за Android Q и воведувањето на 64-битен мајчин.

Magisk исто така ви овозможува да скријте го ROOT од апликациите без притоа да се спречи правилното функционирање и во најновото ажурирање, до верзијата 19.0 која сè уште е достапна во Бета, додава поддршка на најновата верзија на Android Q и враќање на природна поддршка за 64-битни системи.

Исто така, тоа поправете низа грешки и поправете го новиот менаџмент модул наречен Безгласен Магиск и пред сè нова Инсталатор за модули Magisk.

Промена на v19.0

 • [General] Отстранете ја употребата на magisk.img
 • [General] Додадете бинарен биг од 64 битни додатоци за поддршка од 64 бити
 • [General] Поддршка Единствено уред како root-уред кој се објави со Android 9.0
 • [General] Поддржете ги партициите кои не се EXT4 на системот и на продавачите
 • [MagiskHide] Користете Zygote ptracing за следење на нови процеси
 • [MagiskHide] Целите сега се компонента на апликација
 • [MagiskInit] Поддржете го Android Q (сè уште нема поддршка за логичка поделба!)
 • [MagiskPolicy] Поддржете го новиот Android подесување за поделба на сеплови за Android Q
 • [MagiskInit] Поместете го креирањето на преклопување на sbin од главниот демон на post-fs-data до почетокот на иницијалот
 • [General] Сервисите за сервиси сега работат паралелно
 • [MagiskInit] Директно инјектирајте услуги за магиск на init.rc
 • [General] Користете lzma2 компресиран ramdisk во екстремни услови
 • [MagicMount] Ако ги има атрибутите на клон од оригиналната датотека
 • [MagiskSU] Користете ACTION_REBOOT намера да откриете ограничувања на емитувањето на OEM
 • [General] Користете skip_mount наместо Auto_mount: од opt-in до откажување

Каде да ја преземете најновата верзија на Магиск

Магиск е достапно за бесплатно симнување со кликнување на следниот линк кој ќе ве упати на официјалната нишка на XDA сонајновата верзија секогаш ажурирана.

Преземете ја АПК Магиск

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!