Малку несреќа ќе пристигне на компјутер на 18-ти септември – Демо е достапно на Steam; Нов трејлер

 Малку несреќа ќе пристигне на компјутер на 18-ти септември - Демо е достапно на Steam; Нов трејлер

Студио Килмондај игри, креатор на авантура Фран, БоуТие денес најавија дека нивната следна титула, Мала несреќа, ќе пристигне на персонален компјутер преку „Steam“ на 18 септември, а ја прославуваат со нов трејлер за трејлери.

Малку несреќа е интерактивна приказна која се фокусира на истражување и карактер, некои слатки и некои прилично мрачни. Игра каде сите ваши одлуки имаат последици.

Главниот лик во оваа приказна е Несреќата Рамарез Хернандез, имагинативна 8-годишна девојка која сака да го добие дарот на вечна среќа да и ја даде на својата мајка. Водена од неговиот нов пријател г-дин Воцес, несреќа влегува во шумата, каде ќе се открие голема мистерија, но ќе доживее и голема несреќа.

Малата несреќа е поставена во истиот универзум како играта Фран Фран, создадена од дуото за визионерски развивач од Killmonday Games.

 • Грижете се за кученце, мала риба, мал волк, кракенито, маче и мала лисица.
 • Посетете го миленичиња гробот со лопата.
 • Сега, со вистински човечки глас. Слушајте ја лошата среќа велејќи симпатична работи!
 • Недостасуваат деца.
 • Постојат чудовишта!
 • Се вљубува
 • Вршење на мало дело.
 • Оригинална уметност од Наталија Мартинсон.
 • Оригинална саундтракот на Исак Мартинсон.
 • СО: Виндоус 7
 • Процесор: Intel (R) Core (TM) i5-6300U процесорот @ 2,5 GHz
 • Меморија: 8 GB RAM меморија
 • Слика: Intel (R) HD Graphics 520
 • Складирање: 7 GB достапен простор
 • Скрипта: Забележете дека оваа игра е дизајнирана со размислувања од 16: 9.
 • СО: Виндоус 10
 • Процесор: Intel (R) Core (TM) i7-6700 процесорот @ 3,4 GHz
 • Меморија: 16 GB RAM меморија
 • Слика: NVIDIA GeForce GTX 1080
 • Складирање: 7 GB достапен простор
 • Скрипта: Оваа игра е дизајнирана за резолуција од 16: 9.