Марашопингот не работи. Марашопингот е затворен. Како да ги вратите парите

 Марашопингот не работи.  Марашопингот е затворен.  Како да ги вратите парите

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Веб-страницата „Марашопинг.ит“ е затворена трајно и сега парите почнуваат да се враќаат од корисниците кои порачале стока што никогаш не пристигнала. Компанијата која управува со Марашопинг ветува поврат во рок од 90 дена, но ќе биде тешко да ги добиете сите

Марашопингот не работи. Марашопингот е затворен. Како да ги вратите парите

Конечно веб-страницата Марашопинг.it беше затворено трајно. Компанијата што понуди производи по супер намалена цена е затворена и сега на пристап до веб-страницата ќе ја видите следнава порака:

ПОЛИТИКА И ПОЛИЦИЈА ЗА КОМУНИКАЦИЈА
КОМПАРТ ФАРУЛИ ВЕНЕЗИЈА IИУЛА
ТРИЕСЕ

Веб-страница ПРЕДМЕТ НА ЦИВ
(чл. 321 п.п.)

СУД НА ТРИЕСТА
СЛУБЕН ВЕСНИК НА ПРЕДИМАРНИТЕ ИСПИТУВАА
(NR. 2404/19 RGGIP)

Добро познатата продавница која вети многу ниски цени на многу производи, исто така паметни телефони, тетратки или електронски производи за 50%, но тоа всушност тие никогаш не пристигнуваат или со значително одложување, ги прекина сите активности и е затворена по истрагите од агенциите за спроведување на законот.

Тоа беше Суд во Трст заземање на локацијата, благодарение на интервенцијата на Поштенската полиција со дефинитивно затворање и затемнување на локацијата Марашопинг, која веќе не е достапна.

Како да ги вратите парите од Марашопинг

Забележете како DOMAC Srl го започнува вообичаеното ветување кое ветува враќање во рок од 90 дена но најавувам дека ќе биде многу тешко да се добие нешто за возврат ако не и за мали суми. Еве контактираниот на ДОМАЦ Срп.

ИЗВЕСТУВАЕ ДО СИТЕ ПРОДАВНИЦИ: Поради деловните аранжмани, Domac srl реши да излезе од пазарот за е-трговија од 08-04-2019 година. Секоја нарачка што е во тек како резултат на продажбата завршена на своите онлајн продавници е вратена. Постапката за враќање на средствата ќе се постапува во рок од 90 работни дена, според општите услови на продажба, целосно прифатени при нарачката. За ажурирања, можете да се повикате на единствената е-пошта: domac.srl@gmail.com. Пораките поврзани со веб-страницата ќе бидат постепено деактивирани. Извинете за предизвиканата непријатност, со почит. DOMAC srl како единствен акционер

И Поштенска полиција на Фриули Венези ulулија Трсте да започнат процедури за искористете ја веб-страницата ефикасно запирање на продажбата на производите, на кратко, бизнисот продолжи без проблеми до пред неколку дена без никој да стори ништо конкретно.

Штета што е во прашање договори со радија и телевизори за неколку илјади евра, се зборува и за рекламни кампањи кои се одвиваат континуирано, а исто така и на познати мрежи и со илјадници бесни корисници кои сигурно нема да ги видат ниту производите, ниту парите назад.

Дали некој од нашите читатели некогаш купил на МАРАШОПИНГ?

Иако ја знаев оваа страница, Јас секогаш не верувам премногу ниски цени и небезбедни начини на плаќање, како банкарски трансфер или постпејд, додека јас купувам таму каде што има плаќање со PayPal и кредитна картичка за да остане безбеден. Секогаш внимавајте на премногу ниските цени на производите, затоа што никој не ти дава ништо.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!