Мачките влегуваат во компјутер со стругалка Twitch, што го прави ветер

Kucing kucing masuk Twitch streamer PC, membuatnya terbawa angin 1

Мачките влегуваат во компјутер со стругалка Twitch, што го прави ветер 2

Науката докажа дека ништо не ги тера луѓето да дејствуваат побрзо од звукот на мачка која пржеше со замаглена касета за празникот Фенси. Но, овој снабдувач на Twitch е сè уште предоцна за да го спаси емитувањето.

Inо, кој игра JadedBlue, е во средина Бегство од Тарков во среда кога нејзината мачка прошета и најавува дека има нешто важно да сподели. “Ај, што е, пријатели?” – рече о. Цврстиот и течен е проблемот, затоа што мачката за ручек прави изглед на енор, проследена со весела техничка тешкотија на Twitch Card.

Reportedо се врати преку Твитер Што се случило. (Предупредување за содржина: Мачка се фрла нагоре.)

Изгледа како маче фрла директно во горната дупка на компјутерот на oeо, која седи на подот. Како сопственик на мачка, кој видел дека некој слегува од мачка дрво, прошетка во трпезаријата и веднаш се фрли на вентилациониот под таму, подот изгледаше како непромислена локација за скапа потрошувачка електроника. „Ова ми беше страв бидејќи имам отворен случај“, коментира право од коментарот на Ресетира, Глука.

„Пријатели на мачки испуштаат отворени случаи со компјутер и нови графички картички“, тврди Клвен (што, мислам навистина, тука е веројатно „пријател“). „Управувањето со кабелот е полошо од фрлањето нагоре“, велат од PlayALLGames.

Други спроведуваат судски проверки на евакуирана содржина. Можам веднаш да ви кажам дека Friskies Shreds, можеби Whitefish и Сардини во сосот. Моите мачки го јадат како што се на социјално осигурување, а тоа ги прави најстарите ралфи како г. Креосот.

За записот, saidо рече дека мачката не стои пред компјутерот; тој е на својата работна маса на компјутер и се упатиле во него. И покрај тоа, тој снема акција, додека не се опорави или, уште полошо, го замени хардверот.

„Ова го исклучи компјутерот и кога го чистев, се чинеше дека компјутерот влезе директно во мојата графичка картичка“, рече тој. Hasо има 132 следбеници на Твич и не се појави бидејќи неговиот пернат оддел разнесе парчиња на неговата опрема. Така, мојот пријател може да ги цени донациите, само кажи.

Ажурирање: Afternoonо попладнево се пријави на Твитер велејќи дека мачката (по име Келсиер) е добра, и штотуку имаше болки во стомакот. Сепак, игри со компјутери не е толку среќа.