Мајкрософт споделува патоказ за развој на симулатор за летање на Мајкрософт

La guía del gamer.

„Мајкрософт“ објави пред неколку дена дека Инсајдерите ќе имаат право да го пробаат Симулаторот за летање на Мајкрософт пред сите и ќе го исполнат ова ветување, членовите на оваа група ќе добијат во своите е-пошта нови детали за следната игра развиена од „Мајкрософт Студиос“.

Тие исто така мора да добијат точен датум на кој ќе можат да ја пробаат играта и кои чекори треба да ги следат за да се регистрираат на Алфа Технич, кој ќе биде поделен во две фази. Во меѓувреме, за пошироката јавност е откриен повеќе или помалку општ патоказ за тоа што треба да се дојде, што можеме да го сумираме во неделно ажурирање со слики и приколки како што се споделуваат денес.

Пакет за есен

Во теорија, инсајдерите можат да се регистрираат на крајот на месецот во „Алфа техник“ за да можат да го пробаат во средината на септември. Во принцип, скршените чаршафи се чини дека се многу типични со ажурирања од време на време, секоја недела ќе прикажуваат различни авијации и малку повеќе, на крајот на краиштата, титулите се закажани за 2020 година.

Вреди да се одбележи дека на 22 август беше споменат „Напредок на трети страни“ во врска со фактот дека тие би зборувале повеќе за напредокот што го постигнале со студиите што не се поврзани со „Мајкрософт“. Не е јасно што тие значат навистина затоа што, колку што знаеме, оваа игра ја развива внатрешниот тим на Мајкрософт, дури може да бидеме изненадени од бројот 22.

Мајкрософт споделува патоказ за развој на симулаторот за лет на Мајкрософт 1

Од своја страна, се чини дека на крајот на септември тестот ќе започне со играчи кои не се инсајдери, првата алфа јасно кажува „внатрешна“, така што тие се само за самите развивачи и тестери, сепак, со почеток во „Средината на септември“ не се споменува дека е внатрешно тестирање, па можеби од тука развојот е повеќе јавен.

Враќање на симулаторот

Патоказот „завршува“ во октомври, за да дознаеме повеќе за тоа што ќе се случи во иднина мора да почекаме до следниот месец затоа што „Мајкрософт“ сè уште не знае што ќе се случи тој месец со развојот на играта. Ова може да значи дека овој тест со инсајдерите ќе утврди да ја знаете насоката на играта што треба да се преземе, па се надеваме дека тестерите ќе добијат добар производ.

Microsoft Flight Simulator е ветеранска приказна за симулатори на летање со вистински авијации, немавме нови пратки како тоа 7 години и технолошките достигнувања во тоа време ги измамија навивачите со идеја да можат да ги играат најпознатите симулатори на летот. Willе пристигне на Xbox One и PC во 2020 година, ги оставаме со нов трејлер.