Мајсторската турнеја во Хартстон Сеул започнува утре, сето тоа е …

Мајсторската турнеја во Хартстон Сеул започнува утре, сето тоа е ...

Сеул е поставен на својата естрада во Мастерс турнеја во Hearthstone, со 350 учесници кои се борат за награда од 500.000 американски долари.

Ако сте во Велика Британија, тоа ќе биде тешко време бидејќи првиот ден ќе започне во петок, 16 август во 6 часот по полноќ П.Т., што се преведува до 2 часот по полноќ. следниот ден овде. Сепак, тоа е викенд, па ако сте гладни за конкурентна акција на Хартстон како нас, тогаш слободно поминете ја ноќта таму. Времето на започнување е исто за првите два дена и еден час подоцна за крајот на денот. Секогаш можете да станете рано наутро за да го видите и потокот!

Airе се емитува на каналот Хертстон Твитч, а ќе биде домаќин на студиото „Фродјан“ Брајан Киблер, iaија Ди и Дарох Браун. За други јазици, наместете ги следниве емисии:

  • Мандарина – Twitch.tv / HearthstoneZHTW
  • Корејски – Twitch.tv / PlayHearthstoneKR
  • Јапонски Twitch.tv / PlayHearthstoneJP
  • Руски – Twitch.tv / PlayHearthstoneRU
  • Португалски – Twitch.tv / copaamerica_pt1
  • Латиноамерикански шпански Twitch.tv / copaamerica_es1

Турнирот ќе се одржи со употреба на Специјалистички формат, кој им овозможува на играчите да имаат три верзии на слична палуба, давајќи им на конкурентите флексибилност помеѓу рунди.

Мастерс турнеја во Хардстон Сеул започнува утре, ова е сè што треба да знаете 1

На натпреварот се користи швајцарски систем за отстранување на загради, и сите гости се наведени тука.

Капките „Twitch Drops“ се овозможени за гледачите, доделувајќи снопови на Hearthstone како награда за гледање. За 3 часа гледање, ќе добиете пакет Saviors of Uldum, со друг во продажба, ако гледате вкупно 6 часа. Дополнителни 1.500 класични пакети, исто така, случајно се испорачуваат секој час. ‘Llе треба да запомните да го спарите вашиот Twitch во Hearthstone ако ги барате сите овие добрите, што е подетално објаснето овде.