„Метеор пад: Приказна за сложеноста“ Преземање на регистрација за затворена алфа што започнува следната недела

'Meteorfall: Kisah Krumit' Mengambil Pendaftaran untuk Alpha Tertutup yang Dimulai Minggu Depan

Назад во јуни ние прво ви кажавме Meteorfall: Приказната за комплексноста, што е наслов на продолжение на една од нашите омилени RPG згради за палуби Метеорски пад: Патување (3,99 $) од инвеститорот Slothwerks. Meteorfall: Приказната за комплексноста се случуваат во истиот универзум како Патува и прикажуваат многу исти карактери, па дури и се изградени врз темелите на истата зграда на палубата. Главната разлика е во тоа што наместо систем за бинарно дејство Патува што ви дава само две опции за секоја картичка што ја правите, Приказната за Крумит Карактеристиките на системот за мрежи во голема мерка ги прошируваат вашите избори за секое вртење, со што искуството е посложено и подлабоко. Ова е тоа Meteorfall: Приказната за комплексноста кино-трејлер.

Не така Метеорски пад: Патување, Приказната за Крумит ќе бидат објавени на десктоп, освен за мобилен, и всушност ќе бидат лансирани на Steam пред да бидат однесени на мобилната платформа. Играта е сè уште далеку и можеби нема да биде објавена до следната година, но ќе биде лансирана на Early Access на Steam оваа есен. Slothwerks е исто така на местото каде што се подготвени да го започнат тестираниот затворен алфа тест, кој главно ќе се фокусира на верзијата Steam, но ќе вклучува и неколку места за тестери за iOS и Android верзии. Ако ова ви звучи интересно, тогаш можете да се регистрирате за да станете тестер овде, со алфа тестирање започнува следната недела. Забележете дека верзијата на работната површина е ограничена на Windows, но Mac верзијата може да биде опција во иднина. Ако тестирањето не е никој од вашите деловни активности, тогаш повлечете се и ние ќе ви дадеме нови вести за вас Meteorfall: Приказната за комплексноста како што продолжува неговиот развој.