Метро Егзодус ќе се упати кон „Steam“ следната недела

Сега можете да имате двонасочно метро Exodus, така што нема потреба да изберете дали сакате Steam или Epic Games Store.

Излез од Метро ќе биде малку полесно да се собереш на компјутер ако веќе немате.

Издавачот на Deep Silver и развивач на 4A Games ја донесе верзијата со компјутер на тврда авантура до Steam, па сега ќе имате два избор каде да ја купите: Epic Games Store и Steam. Егзодус Метро за сите!

Промените ќе се случат на полноќ на 15 февруари, така што имате само кратко време да почекате. Ако трпеливо го очекувате денот кога можете да додадете игри на вашата вредна сметка на Steam, тој ден конечно пристигна. Радувај се, loversубители на пареа! И за оние од вас кои навистина не ја интересираат која е платформата, можеби ќе сакате да ја испробате.

Нашиот сопствен oshош Хокинс го разгледува Метро Егзодус и му претставува 8 од 10. Еве што мисли:

“Метро Егзодус е најдобар кога ја следите класичната формула Метро, ​​сликајќи го светот со тензија додека се нурнувате подлабоко во темнината на светот. Додека играта страда со мала криза на идентитетот во одредени периоди, на крајот сè, тензијата и стравот се ароматизираат за повеќе од правењето на патувањето вреди да се мачи затоа што играчите го добиваат својот прв поглед кон многу поголем свет и опасностите што се наоѓаат во него “.

Бидете сигурни да нè известите дали се чувствувате жално за вашата одлука да ја преземете играта на Steam или продавницата за епски игри. Aубопитен ум сака да знае.