Мистериозниот брод: Избегајте ја просторијата „Титаник“ [MOD: money] шеснаесет

La misteriosa nave: escapar de la habitación titánica (MOD: dinero) 16

Информации за MOD / HACK

Откако ќе ја преземете играта од нашата страница, ќе имате многу пари

Зошто таинствениот брод: Да избега од просторијата за титаник (МО: Пари) 16 вреди да се преземат 16

Мистериозниот брод – Избегајте ја просторијата „Титаник“, темна и застрашувачка игра загатка во која мора да ја решите тајната на бродот. Пронајдете рибарски брод што се спушта во близина на брегот, полн со трупови и гатанки. Мора да дознаете што се случило на овој брод и што е најважно: одржувајте се живи. Сега и вие сте во опасност, никој не знае што ве чека. Поминете неколку мисии, побарајте предмети во мисиите, кои ќе бидат многу корисни подоцна. Секое ниво е темно и мистериозно, ако имате проблеми со премин, користете ги советите. На кратко, ќе се најдете на многу темно патување, многу мисии и загатки, понекогаш мора да размислите надвор од кутијата за да го завршите ова или тоа ниво. Редовна графика, овде нема да видите кул ефекти, но има многу интересна заговор и идеја од програмерите. Играта е целосно бесплатна и не бара интернет врска, затоа преземете ја и уживајте!

Карактеристики на играта:

  • Голема заговор
  • Зависност игра
  • Бесплатно
  • Не ви треба интернет

Преземете го Мистериозниот брод: Избегајте ја просторијата за титаник (МО: Пари) 16 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи