МИУИ 11 е еден чекор подалеку од лансирањето: затоа

MIUI 11 satu langkah lagi dari peluncuran: itu sebabnya 1

мијаи 11

Следниот 29-ти август Кинеските компании ќе претстават нов модел на семејството Redmi Note 8 и телевизијата Редми, за да ги израдуваат фановите. Но, што ако има дополнителни изненадувања на патот? Според хипотеза, Ксиооми може да ја искористи можноста официјално да претстави нов МИУИ 11 и сега постот на Веибо се чини дека нуди некои индиции за поддршка на оваа теорија.

Заврши развивачот на MIUI 10: Доаѓа ли новиот MIUI 11?

Официјалниот профил на MIUI ја дистрибуираше програмата за следното издание на програмерот. Врз основа на она што го читаме, МИУИ 10 Бета 9.8.29 ќе бидат ослободени 30-ти август и ќе биде последното издание посветено на UI. Во следниот период, екипата од Ксиооми ќе се фокусира на оптимизирање на интерфејсот, но веќе не доаѓаат нови вести.

Времето е добар знак за ново лансирање МИУИ 11. Што е тоа 29-ти август исто така, датумот на презентација на новата софтверска компанија Леи Јун? Очигледно немаме апсолутна сигурност во ова прашање, но не е сигурно дека нема да има изненадувања за време на настанот. Сепак, истата компанија соопшти дека нема уште многу за деби.

Во меѓувреме, овде ќе ги најдете сите новости за MIUI 11, со многу слики од екранот кои ги илустрираат новите одлики што се појавуваат и се рестартираат за различни системски апликации.


Разговарајте за написот со нас и Ксиооми во група телеграма и Фејсбук Посветено!Претходна статијаСо Huawei EMUI 10 можете да остварувате видео повици … преку беспилотни леталаМИУИ 11 е еден чекор подалеку од лансирањето: тоа е причината зошто 2

За Inубен во технологијата, со поглед на паметните телефони, тој не потценува какви било активности поврзани со светот на Нерд. ТВ серии, филмови, манга, аниме и стрипови (зависник од Марвел) се на агендата.