Мобилниот мобилен пустир добива смртоносна нова класа на карактери

Black Desert Mobile Mendapat Kelas Karakter Baru yang Mematikan

Навивачите на „Black Desert Mobile“ трпеливо чекаат за класата на ликови по пристигнувањето на првото лансирање. Волшебникот е конечно достапен за оние кои сакаат да го истражат и совладаат нивниот уникатен стил на борба.

Како и некои часови за лансирање, таа користи мешавина од напади со долг дострел и краток опсег за да го контролира бојното поле и да се справи со скоро сите средби што ги поминува. Нејзиното главно оружје е Амајлето, кое е балансирано со своето средно оружје, моќен талисман.

Кога се соочуваме само со непријател, би било паметно да се фрли „Шик удар“ против нив. Sinister Energy е напад со долг дострел што предизвикува огромни количини на темно енергетско оштетување и му овозможува на Магионичарот да лета од една до друга.

Мобилниот мобилен пустир добива смртоносен нов карактер класа 1

Кога е во дефанзивна позиција, Магионичарот може брзо да избегне напади и да се одмазди со насобраниот врана на „Рашинг Кроу“. Друга одлична телепортациска способност во неговиот репертоар е ноќната Кроу, која создава голема експлозија кога се користи.

Додека го истражувавте бојното поле, може да најдете извор на потрошни материјали познати како Шардс. Кога се конзумира, Шардс му дава голема наклонетост на Sorceress во врска со целокупниот опсег на напад и оштетувања.

Севкупно, Sorceress е една од најразновидните и интересни класи на Black Desert Mobile досега. Тој е вешт во напади на црна магија и воени вештини, нуди силни биволи и лесно може да ги уништи непријателите користејќи многу од неговите способности.

Ако сè уште не сте ја започнале вашата авантура во светот на Black Desert Mobile, ќе ја најдете достапна за преземање сега со почеток од Google Play и Продавница за апликации. Овој наслов е награден со најдобра награда за аудио / визуелна награда за награди за мобилни игри во џеб гејмер.