Модерна тркачка тркачка рунда | Како да добиете црвени и сини куршуми

Box art - Call of Duty: Modern Warfare

Jeубоморен на другите Call of Duty: Modern Warfare играчите секогаш ги покажуваат своите трагачи по трагите? Невозможно. Црвени и сини куршуми во Modern Warfare е бонус со полна боја, понуден покрај опциите за оружје, кои им се достапни на сите играчи. Сепак, црвени и сини тркалезни траги во Modern Warfare не е достапно со сите оружја и мора да потрошите дел од вашиот Повик за должни работи за да го добиете.

Модерна тркачка тркачка рунда | Што е рунда за пребарување?

Модерни тркалезни тркала, црвени куршуми, сини куршуми

За оние кои не знаат, јамката за тракер (или само тракерот) е куршум што остава видлива трага од патеките. Со други зборови, оние кругови што оставаат блескав линија во насока на која се отпуштаат. Во случајот со трагачот за трагачи по модерната војна, осветлената патека е црвена или сина.

НАДВОР: Име на модерното воено оружје | Како да ја смените бојата на името

Бидејќи Call of Duty: Modern Warfare не им дозволува на играчите да ја прилагодат својата муниција (сепак, сепак), тркалците за трагачи се достапни само со специјално оружје што мора да се купи од продавниците во игра.

Модерна тркачка тркачка рунда | Како да добиете сини и црвени куршуми

Слегите на модерните Warfare кружат како да добиете црвени или сини куршуми

Ако сакате да испукате црвени или сини куршуми кај вашите противници на Modern Warfare, мора да купите оружје што вклучува рунда за следење. Како среќа, овие оружја се достапни во продавница. Синиот куршум се нуди заедно со керлејската варијанта на Кило 141 и пиштолот Сино џуџе, додека црвениот куршум е достапен со варијантата Cerise на FN Scar 17, како и со пиштолот Црвено џуџе.

Еве ја лошата вест: За да добиете оружје што пука црвени и сини куршуми, мора да купите цел пакет оружје. Cerise FN Scar 17 и Red Dwarf се нудат во Red Bundle Tracer Pack, кој се продава за 1600 Call of Duty Points. Повторно, тоа е за рунда на црвените проследувачи. Ако сакате син-тракер, мора да ги земете Cerulean Kilo 141 и Blue Dwarf, кој е спакуван во пакет на оператори на Nikto, кој се продава со 2.400 Повикувачки точки.

Секако, секој пакет Modern Modern Warfare вклучува повеќе од оружје исполнето со црвени или сини кругови за следење. Со тоа, црвениот куршум е главната привлечност на пакетот Red Red Bundle Tracer. Навистина е повикано. Но, ако го претпочитате синиот куршум, пакетот за оператори на Nikto, покрај оружјето испукани сини куршуми, го вклучува и операторот Nikto.