Моторни складишта [MOD: money] 1.035

Motor Depot (MOD: dinero) 1.13

Информации за MOD / HACK

Откако ќе ја преземете играта од нашата страница, ќе имате многу пари и отворени автомобили.

Зошто вреди да го преземете моторното складирање (МО: пари) 1.13

Motor Depot е многу интересен симулатор. Во оваа игра, ќе возите неколку возила, правејќи различни работи. Играта ќе се одржи во Русија, нула години. Sitе седнете зад воланот, и автомобили и камиони, работници, па дури и автобуси. Чекате одличен отворен свет каде можете да возите, да извршите разни мисии, дури и ако има промена во временските услови. Beе ви бидат достапни околу 20 различни возила. Можете да работите како таксист, возач на автобуси, да пренесете разни товари или само да шетате низ градот, да правите што сакате. Графиките не се најубави, но сето тоа се должи на фактот дека постои голем отворен свет. Не заборавајте за правилата на движење, во играта ќе запознаете други NPC кои ќе патуваат на работа, одат во продавници, прошетка и слично. Исто така, постои режим на мултиплеер, за да можете да патувате со пријателите. Играта е бесплатна, затоа преземете ја и уживајте во играта, со среќа!

Карактеристики на играта:

  • Отворен свет
  • Мултиплеер
  • Бесплатно
  • Многу транспорт

Преземете го моторното складирање (МО: пари) 1.13 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи