„Моторола еден про“ ги направи и протекоа спецификациите, што се очекува на IFA 2019

Motorola One Pro membuat dan spesifikasi bocor, diharapkan di IFA 2019

Го видовме Motorola One Pro во рендерирање што излезе во минатиот месец, така што различен сет на рендерирање што го покажува истиот уред може да послужи само како потврда. Овој телефон се очекува да се појави на претстојниот IFA 2019 година, а некои од вас можеби ќе го нарекуваат Motorola One Zoom. Според еден извештај, еден Pro ќе прикаже четириаголна камера со моќност од 48MP и двоен OIS.

Екранот од 6,2 инчи FHD + AMOLED има изрез во горниот центар за селфи камера, но интересен дел е во задниот дел, бидејќи при печатењето се чита технологија од четири пиксели со 48MP. Ова јасно укажува на неколку активности за обележување на пиксели, каде што информациите од повеќе камери можат да се комбинираат во единствена фотографија од 12 MP.

Покрај стандардниот стрелец, спомнувањето на фокусна должина од 13 до 81 милиметар покажува дека во системот има и телефото и широкоаголните леќи, покрај не едно, туку две карактеристики за стабилизација на оптичката слика (не се сигурни која камера секако).

Во извештајот се споменува цена од 429 € (околу 480 американски долари), но мора да почекаме IFA 2019 да добие повеќе детали, само во случај другите протекувања да не откриваат повеќе од тоа.

Разговарајте за овој пост