Мртвите ќелии добија првиот платен пакет DLC на 11 февруари

Dead Cells Mendapat Paket DLC Berbayar Pertama Pada 11 Februari

Инди хитови кои се многу пофалени Мртви ќелии ќе добијат повеќе содржини што може да се преземаат, според развивачот Twin Motion. На 11-ти февруари, „Лошиот семе“ DLC ќе биде објавен за 4,99 долари.

Еве ги деталите:

Истражете го релаксирачкиот Арборетум, прошетајте во опасна мочуриште и соочете се со нови шефови во почетната содржина на оваа нова игра дизајнирана за проширување Мртви ќелии универзум и додајте разновидност за прошетка за луѓе кои сакаат да го поддржат развојот на играта.

Две нови нивоа и нивните чудовишта се алтернативи на The Courtyard / Toxic Sewers and The Ramparts / Ossuary / Ancient Sewers, со шеф дизајниран да биде еквивалентен на Консиерж, па се надевам дека ќе ја подобри вашата почетна игра откако ќе завршите. основна игра.

Како што истакнуваат од Game Radar, Motion Twin вели дека овој DLC е дизајниран да помогне во поддршката на континуираниот развој на играта. Ова исто така значи дека француската компанија ќе може да продолжи да ја развива и да се обезбеди дека тимот има „време што им треба“ за да го направи следниот натпревар.

Дали ќе ги посетувате мртвите ќелии следниот месец за да ја проверите оваа нова содржина? Известете ги со коментарите подолу.