Музичката игра Synth Riders добива нови песни и подобрувања

Permainan musik Synth Riders menerima trek dan peningkatan baru 1

Музичката игра Synth Riders добива нови песни и подобрувања 1


Музичката игра Synth Riders добива нови песни и подобрувања 1

Музичката игра Synth Riders, која продолжува на раниот пристап до компјутер, добива ново ажурирање со кое се додава нов пакет бесплатни песни и интеграција со YUR фитнес платформата, што овозможува главно да се дознаат калориите што ги согоруваме додека играме. Клуж, развивач на титули, исто така сподели дека развиваат верзија на Synth Riders за Oculus Quest. Развојот на пристаништето е во состојба на напредок, па ако се оди добро, мора наскоро да пристигне.

Kluge објави ажурирање на нивната музичка игра Synth Riders, која беше достапна за ран пристап ова лето. Откако ги слушнавте сите примени повратни информации, студиото додаде четири нивоа на тежина (лесно, нормално, тешко и стручно) за да го продолжи траењето и да понуди поголеми предизвици, 2 нови сценарија, 5 нови песни од различни уметници од Ситнвајв и различни поставувања за подобрување на перформансите, визуелните аспекти и механизмот и репродукцијата на титулите.

Синт Рајдер нè потопува во ретро-футуристички ритам игра каде наша цел е да користиме контролер за движење за да ги играме тоновите на бојата што доаѓаат кај нас, неопходно е да се погоди розова со една рака, портокалова со сите одеднаш и сина со подобро доаѓање кај нас. Најновото ажурирање, исто така, воведува бои за секоја рака, покрај енергетскиот систем што предизвикува завршување на нивото кога многу белешки не успеат и новиот систем на оценување се заснова на брзината.

Пакетот за песни се нарекува FiXT Essentials и вклучува 5 песни од етикетата FiXT, што додава 16 песни во играта. Ова ажурирање, исто така, воведува нови нивоа на тежина, сценарија и режими на игра (нормално, бокс и отпорност).