Навивачите на Undertale сметаат дека Патрик Стар може да биде гласот на Санс

Навивачите на Undertale сметаат дека Патрик Стар може да биде гласот на Санс

Според вредноста, се чини дека Патрик Стар, саканата розова starвезда и соседните „Детски плоштади“ не чини многу заедничко со санс, водич за скелети, водич за скелети за протагонист на Фриск во Андерлејл Инди RPG indertale indie. Сепак, се чини дека тие можат да имаат повеќе заедничко отколку што мислите – нивниот глас. Еден корисник на SoundCloud успешно ги регенерираше звуците на Sans користејќи примероци од Патрик Стар – и тоа е прилично добро.

На онлајн аудио платформата SoundCloud, каналот Undertale OST: Recreated – кој, ненамерно именуван, настојува повторно да создаде песни од играта OST за 2015 година од самиот почеток – ја инсталира патеката: „Undertale: Bonus Track – Sans Voice (Рекреација)“. на патеката се користи краток клип од гласот на Патрик Стар, кој вели „можеби така се облекувате“, исекувајќи го на еден e eh ’звук измешан во вербалниот тек во Санс стил.

Резултатите звучат многу автентични, предизвикувајќи убави спомени од сите интересни и корисни коментари. Санс ќе го оживее вашето патување низ лавиринтот на Undertale подземјето. Знаете, како „Јас денес направив многу работа. Тон „и“ брз, зад тие удобно обликувани светла! “

Споредете ја патеката SoundCloud подолу со вистинскиот звук Sans. Оваа рекреација е доста лојална.

Рекреацијата се чини дека ги прави луѓето доста возбудени поради Твитер. Корисник Внимателно_Варио го сподели клипот, и го врати 2.6k и се допадна во 5,7k за време на пишувањето, и сплав коментари од луѓе кои изгледаа зачудени и среќни во иста големина. Некои дури постојат се препорачува дека Патрик би можел да биде извор на гласот на Санс, иако е далеку од тоа да се потврди.

Ако слушнете слатки тонови од (скоро) Санс ви дадоа желба да се фатите во Андертејл, или дури и нешто слично, проверете го нашиот список на најдобри игри со инди во компјутер и најдобрите игри со компјутер што доаѓаат – можеби ќе најдете нешто за да пробате.

ИНФО