Навистина

Realme е мобилен бренд основан во мај 2018 година, заснован на атрактивни цени и добри перформанси и кој се обидува да ги следи моделите на деловни производи што ги демонстрираше Xiaomi. Година во која е основана како најбрзорастечки бренд за мобилни телефони во светот со само три модели, Realme 1, верзија 2 и Pro и C1 верзии која се појави во октомври 2018 година. Потеклото на компанијата потекнува од истата опозициска компанија и VivoBahan, личноста која беше Потпретседателот на ОППО Скај Ли е лицето кое го најави појавувањето на новата марка.

Компанијата стана позната низ целиот свет за успешно продажба на еден милион терминали за три дена во комплексот индиски пазар за време на Дивали, забава со ликови обележани во земјата. Компанијата започна со проширување во Кина, Индија, Индонезија, Виетнам, Тајланд, Малезија, Пакистан, Египет за да започне со Европа во 2019 година, вклучително и Шпанија.

Карактеристики на Realme

Realme 5 Pro има 6.3 инчен екран и 48 или 64 мегапикселна камера – има две верзии – опремени со камера со четири леќи каде наоѓаме силен широк агол. Можете исто така да снимате видеа во 4K. За да се обезбедат перформанси, има Qualcomm Snapdragon 712 AIE кој може да има верзија до 8 GB RAM меморија. Моделот кој има VOOC, еден од најмоќните брзи трошоци на пазарот.

Информации за мобилни царства

Сите технички лист со податоци за мобилни телефони Realme Можете лесно да ја проверите оваа страница или преку нашата мобилна споредба.

Realm беше лансиран во 2019 година

 • Навистина XT
 • Мајсторско издание на Realme
 • Realm X
 • Навистина 3i
 • Realme 5 Pro
 • Навистина 5
 • Навистина 3
 • Реалност C2
 • Realme 3 Pro

Realme беше лансиран во 2018 година

 • Навистина 1
 • Навистина 2
 • Realme 2 Pro
 • Навистина Ц1