Наводните црно-бели бои на Pixel 4 XL се појавуваат во компаративни слики

Maria Montero

Ажурирање: 10.09.2019 година во 08:43 часот ЕТ: Истекување на пиксели 4 се јавува скоро секој ден. Пред само неколку дена успеавме за прв пат да видиме корална боја Pixel 4 и денес, благодарение на каналот YouTube Gadget Leaks, за прв пат го видовме уредот во практично видео. Погледнете го тоа!


Црно-бел фронт на Google Pixel 4 XL со протекувањеimgur

Црно-белата верзија на овој телефон има полесно обоено копче за напојување на десниот раб. Патем, белата рамка Pixel 4 XL изгледа црна, но тоа би можело да биде само осветлување во трикот за играње на сликата.

Крајбрежните лампи се големи црни точки на задниот дел. Исто така, ја гледаме истата шема на бои за испакнатини на камерата на варијантата “Корал” на телефонот.

Тука нема ништо навистина различно во споредба со она што го видовме во минатото. Освен, можеби начинот на кој сјае црниот пиксел 4 во однос на белото е повеќе мат. Филтрираните слики исто така имаат подобар квалитет од повеќето други слики што кружат на Интернет.

Сигурни сме дека следните неколку дена ќе резултира во повеќе протекување на Pixel 4. Останете поврзани со нашиот центар за гласини на Pixel 4 за да се снајдете со најновите новости за претстојната предводничка серија на Google.

Повеќе публикации на Google Pixel 4 XL