Награда GTA 5 Diamond Casino Lucky Wheel Mystery награди

Награда GTA 5 Diamond Casino Lucky Wheel Mystery награди

Има многу да се направи на новото Diamond Casino GTA 5. Играчите се зафатени да ги фрлаат своите заштеди за да плаќаат нови чипови, обложување и да одат со некои од најдобрите награди на новата локација. Една од најголемите игри во Diamond Casino е Среќа тркало. На Lucky Wheel, играчите имаат шанса да се вртат за да освојат награди, а некои од овие победи се мистериозни. Мистериските плочки може да изгледаат како шминка, особено ако играчите не знаат што можат да победат. Еве детали за сите награди зад плочките за мистерија за да се обезбеди играчите да соберат се што можат од воланот.

Сите награди за тркало со камиони за мистерија во среќа со дијамант

Колку награди за мистерија? 130. Постојат 130 артикли кои играчите можат да ги добијат кога ќе слетаат на плочката. Така, ќе треба многу време за играчите да добијат сè од тркалото на мистерија. Постојат различни возила на располагање, кои се движат од автомобили, мотоцикли, па дури и авиони. За жал, повеќето играчи ќе имаат само една шанса на ден да го вртат тркалото. Секој играч добива една бесплатна рунда кога прв пат се најавуваат тој ден.

Еве го целосниот список:

 • 9F
 • Јас ма
 • Алфа
 • Багер
 • Балер
 • Банши
 • Бати 801
 • Бати 801РР
 • БФ инјекција
 • BF400
 • Бифта
 • Меч
 • Јакна
 • Блиста компактен
 • BMX
 • Бриозо
 • Пиратски
 • Бафало
 • Куршум
 • Плескавица Бургер Шот
 • Карбонска болница
 • Карбоница
 • Чебурек
 • Кино
 • Когноценти
 • Когносенти Кабрио
 • Комета
 • 9F што може да се конвертира
 • Брз GT што може да се конвертира
 • Кокета
 • Кокета Класик
 • Крстосувач
 • Куба 800
 • Дефелер
 • Abубоморен
 • Додо
 • Доминатор
 • Двоен Т
 • Војвода
 • Ендуро
 • Ескиј
 • Пример
 • F620
 • Фракција
 • Фагалоа
 • Фаџио
 • Faggio Sport
 • FCR 1000
 • Негативецот
 • Фелон ГТ
 • Фелцер
 • FQ2
 • Бегалец
 • Furore GT
 • Футо
 • Ракавици
 • Глендејл
 • Грот Туризмо Р.
 • Хакучу
 • Хеист Дингги
 • Хексар
 • Hotешка Рода Блејзер
 • Hotknife
 • Impaler
 • Пеколот
 • Infernus Classic
 • Проблематичен проблем
 • ИССИ
 • Issi Classic
 • Волк
 • JB700
 • Комичар
 • Jester (тркачки варијант)
 • Џетмакс
 • Калахари
 • Камачо
 • Камелион
 • Курума
 • Изгубен Сламван
 • Мамуат
 • Манџез
 • Маркиз
 • Масакро
 • Масакро (тркачки варијант)
 • Среќен Месар
 • Миниван
 • Монро
 • Месечева светлина
 • Немезис
 • Ноќен блок
 • Oracle XS
 • Панто
 • Патриот
 • PCJ-600
 • Пенумбра
 • Пикадор
 • Pigalle
 • Доминатор на Пивасар
 • Ливада
 • Примо
 • Брзи брзо
 • Стаорец камион
 • Гантлет на Редвуд
 • Рапсодија
 • Ракета волт
 • Син на кучка
 • Руинер
 • Рустон
 • Сабер Турбо
 • Санчез
 • Санчез Лајури
 • Шафтер
 • Шафтер V12
 • Измамник
 • Морска вода
 • Серано
 • Сламван
 • Сквало
 • Пастув
 • Улица Блејзер
 • Заменик
 • Султан
 • Супер дијамант
 • Сурано
 • Тампа
 • Ураган
 • Торнадо Рат Род
 • Торо
 • Велосипеди за трки со три циклуси
 • Вака
 • Велум
 • Девица
 • Девица класика
 • Волт
 • Вуду
 • Вашингтон
 • XLS
 • Зион Кабрио
 • Зомби Бобер

Ние не се шегуваме кога ќе кажеме дека има повеќе од 130 награди зад плочката Lucky Wheel. Играчите можат да купат некои од овие возила од играта, но некои можеби сакаат да ја испробаат среќата да добијат возила од тркалото.

Постојат и други начини да освоите дополнителни рунди со играње разни игри во каминото Дијамант. Играчите кои сакаат да ги добијат сите возила на оваа листа можеби ќе сакаат да дознаат која игра е најдобра за да добиете дополнителни испитувања.