Награди и нивоа на бонуси за Покемон GO пријателство

Panduan dan Trik Hari Komunitas Eevee di Pokémon GO 1

Награди и нивоа на бонуси за пријателство Покемон ГО 2

Ние ви го кажуваме нивото на Награди и бонуси за пријателство од Pokemon GO. За да ви го олесниме животот, ние ви ги кажуваме сите награди и бонуси за секое ниво на пријатели на Покемон ГО, основно за да знаете со кое ниво на пријателство и придобивките од правењето е што можете да се борите.

Награди и нивоа на бонуси за Покемон GO пријателство

Благодарение на најновите Pokemon GO ажурирања, можете да додадете пријатели на списокот на вашите пријатели, и тоа ќе ви даде многу бонуси и награди. Заедницата на играчи долго време бараше од тимот за развој да започне систем за размена, а тоа е можно благодарение на вклучувањето на можноста за додавање пријатели.

Но, постојат четири нивоа на пријателство, и секое од нив има збир на придобивки што треба да ги знаете за да откриете што навистина ве интересира.

  • На овој начин, ако имате добар пријател, можете да разменувате скоро и помалку специјален Одг
  • Пристигнувате на ниво на добри пријатели receiveе добиете попусти на прашина од starвезда, бонуси напади за време на битки во теретана и специјални топки за рации со пријателите.
  • Ако достигнете ниво на ултра пријател, ќе добиете попуст за дополнителна прашина од starвезда во замена, поголема модификација на нападите за време на битката за теретана и овие две специјални топки за рација да ги користите со тој пријател.
  • ако успеете да го достигнете нивото на пријател што ви треба 90 дена, ќе добиете поголем попуст во dustвезда прашина во замена со тој пријател, поголем бонус за напад за време на битката е спорт со тој пријател и исто така до четири специјални топки за рации, како и за се појавуваат со зборот пријател.

Всушност, сето погоре е многу важно да се добие голема предност во борбата со она што ви препорачуваме да го зголемите нивото на пријателство до максимум, дури и ако ви треба многу време, ќе биде многу вредно во игрите што ги правите од овде до една недела.

[Total: 0 Rata-rata: 0/5]