Назад на содржина Page 113 Нега на возилото и вратичката на Samsung Galaxy Z е потврдена од страницата за поддршка

Samsung Galaxy Z Flip Cover Kulit Kembali dikonfirmasi oleh halaman dukungan

Следниот смартфон Samsung што може да се склопи ќе биде познат како Galaxy Z Flip. Додека моникерот беше виден во апликација преку Интернет, тој никогаш не беше директно потврден од Samsung. Тоа не беше до неодамна кога страницата за поддршка за Галакси додаток Z Flip беше во живо на романскиот портал на Samsung.

Се проценува дека Galaxy Z Flip е помалку кревка од оригиналниот Galaxy Fold, барем во одредени клучни области како што е дисплејот. Но, за уредите кои чинат дури 1.400 американски долари, некои клиенти ќе сакаат целата заштита што можат да ја добијат, и тука се додаваат додатоците.

Галакси Z Flip Cover Skin Back потврди

Знаеме дека Galaxy Z Flip ќе добие своја кожна покривка веќе некое време, дури и пред производот да биде препознаен од страна на онлајн продавачи на случаи на трети лица.

До сега, на страниците за поддршка на Самсунг нема фотографии од „Кожа на грбот“ за да може случајот да има неочекуван дизајн. Сепак, се вели дека е изработено од оригинална кожа со висок квалитет, и ќе биде достапна во црна или бела боја.

Слично како и во пакетот за мало Galaxy Fold Cover, Galaxy Solution Z Flip може да се состои од два посебни делови, по еден за секоја половина од уредот, така што шарките се отвораат. Не е јасно дали овој кожен капак Galaxy Z Flip ќе се понуди бесплатно со секој уред, но трговците на мало веќе планираат да го продадат за 99,99 фунти.

Преклопниот школка за Samsung ќе стигне до бината на Unpacked следната недела, така што наскоро ќе ги имаме сите детали.