Наскоро приказната за Spotify ќе знае сè за вашата омилена пејачка.

Logospot

Логоспот

Форматите на приказни се насекаде: Facebook Messenger на Instagram, WhatsApp. Сега Spotify планира да ја лансира Spotify Stories, сопствената верзија на сопствената содржина која им овозможува на уметниците да споделат секаков вид содржина и да комуницираат со корисниците на платформата.

Споделете ја вашата моментална музика од Spotify директно на Instagram Stories со копчиња во самата апликација Но, сега Spotify ви овозможува да објавувате информации директно со вашата песна со можност за пристап до вашите омилени уметници без пристап до социјалните мрежи. Интеракција со вашите следбеници. Можете да испратите фотографии, датуми на концертот и многу повеќе.

Spotify историја

Како што можете да најдете социјални медиуми и експерти за апликации, Janeејн Манчунг Вонг од „Спотот приказни“ наскоро доаѓа и апликацијата веќе ја стартува апликацијата за сите корисници. Не дека можете да ги споделите вашите омилени песни. Инстаграм или Фејсбук Но, така Може да ја следите вашата омилена пејачка или група Spotify делува како канал за вести, концерти или фотографии.

Манчун Вонг преку кодот за апликација Ја најдов оваа приказна за Spotify. Оваа одлика, составена од ADSLZone, беше активирана по Q&A за нова песна што ќе биде објавена во плејлистата од норвешкиот уметник Сигрид. По оваа интервенција, познати се некои индиции и детали, според кодот на апликацијата.

Spotify

Уметници, групи и пејачи се Отворете ја приказната за SpotifКога се чувствувате поврзани со плејлиста. Сите корисници можат да ја допрат сликата на профилот за да ја отворат во списокот за репродукција „Спотот“. Spotify ќе им овозможи на корисниците да се вклучат во нивната болка. Но, можете исто така да заработите повеќе благодарение на повеќе промоции на албуми и сите видови дополнителни содржини што ја прават вашата апликација поинтересна.

Ова е карактеристика на фазата на тестирање Сè уште не е објавено за корисниците. Не знаеме дали ќе дојде само за сопственик на сметка на Spotify Premium или дали ќе биде достапна за сите корисници кои имаат сметка во апликацијата.

. (ознакиToTranslate) spotify