Наследниците од Galaxy A70 до A90 ќе пристигнат во 2020 година со Android 10 и ќе ги … Galaxy A71 и A91

Penerus dari Galaxy A70 hingga A90 akan tiba pada tahun 2020 dengan Android 10 dan akan ... Galaxy A71 dan A91 1

Нова година, доаѓа нов бран на уреди Samsung. Особено се чини дека корејските компании се подготвуваат да ги следат смартфоните од серијалот А. Првата што ќе пристигне на пазарот е наследник на Galaxy A70 e Galaxy A90 и телефонот – не вистинскиот – Галакси А71 и А91. Веста е резултат на намалувањето на комерцијалните имиња на двата нови идентификувани уреди, почнувајќи од шифрите SM-A715F и SM-A915F.

Од сето ова, информациите што ги имаме е само тоа ќе биде лансиран директно со Android 10 (Сеуште можете да го наречете Android Q ако чувствувате малку носталгично). Секогаш беше првиот уред на Samsung што ја покажа најновата верзија на овој зелен робот нова копија на Galaxy S, има смисла да се мисли дека нов модел од серија А ќе пристигне подоцна на Galaxy S11 до пролетта 2020 година.

ПРОЧИТАЈТЕ ДА: Кој паметен телефон ќе се ажурира на Android 10 Q

И двајцата што се појавуваат денес, потоа ќе бидат јасно додадени во најразлични различни Galaxy A40, A60, итн. додека Следниот семеен паметен телефон е Galaxy A30s (Сè уште опремено со Android Pie), следните сите треба да ја следат патеката што ја означува мобилниот телефон за кој станува збор и затоа ќе го сториме тоа Galaxy A41, A61, итн. Сепак, секогаш постои можност оваа хипотеза да се испостави како погрешна, откако сите први шпекулации за Galaxy A90 ја идентификуваат како Galaxy A80 …

преку: Галакси клуб