Најавено е проширување на леснотија за патот на прогонството, започнато во септември

Најавено е проширување на леснотија за патот на прогонството, започнато во септември
Патот на егзил: Силен

Во Патот на егзил: Силен, Вие мора да го запрете ширењето на смртоносен лет со градење кули за да се одбранат од заробените чудовишта.

Нашата експанзија во септември содржи Летање предизвик лига, три ажурирани билансни архетипи со нови вештини и скапоцени камења за поддршка, многу нови артикли, две стари лиги интегрирани во основната игра и фокусот ви дава поголема слобода да изберете кои аспекти на содржината на Патот на егзил играте и кога .

Ширење на летање

Сестрата Касија се обиде да го запре ширењето на Блајт што го контролира умот уништувајќи го растот на габите. Кога бил нападнат, Блајт нареди заразениот чудовиште да го одбрани. Чудовиштата безумно следат по стапките на Блајт, само напаѓајќи непријатели директно во нивниот пат. Инфицираните се многу застрашувачки, така што треба да изградите одбранбени кули за да ги искористите специфичните слабости на секое чудовиште. За секоја тетивка што ја одржувате, ќе се појави градите со вашата награда.

Изградете ја својата одбрана

Арсеналот на сестра Касија содржи кули „Ладени“, „Стун“, „Стун“, „Бурн“, „Повик“, „Охрабрување“, „Петрификација“ и „Дебилитита“. Изберете, позиционирајте и надградете ја оваа кула внимателно за да ги искористите теренот и слабоста на заразените чудовишта. Оваа брза и загрижена средба со „Кула за одбрана“ ја комбинира интензивната акциска битка Патот на егзил со тактичките задоволства на овој популарен жанр.

Исчистете ги разгорените мапи

Пат за прогонствоФиналниот натпревар исто така не е безбеден од ефектот Blight. Откријте ги разнесените мапи кои содржат гигантски средби на Блајт со десетици патеки и некои од највредните награди во лигата.

Волшебувајте ја вашата ставка

Меѓу другите богатства, Блајт произведува нафта што може да ја користи Сестра Касија за да го помати вашиот накит. Комбинирајте ги двете масла за да маѓепсате Прстен со моќен модификатор на кулата. Комбинирајте три масла за да ја заслепите вашата Амајлија со Водечките пасивни вештини од велешкото дрво. Дванаесетте масла се разликуваат многу по реткост, при што секоја комбинација од нив дава различни резултати.

Уникатни предмети што можат да бидат помазани

Четири од уникатните артикли кои се ексклузивни на „Блајт лига“ формираат збир на оклоп кој исто така може да биде помазан со „Забележлив пасив“. Во комбинација со помазани амајлии, корисниците на овој сет можат да имаат одеднаш до пет активни Забележливи Пасивни бонуси одеднаш, отворајќи многу нови можности за градење.

Управувајте со мисиите на вашиот господар

Вие веќе не сте принудени да извршувате било какви мајсторски мисии веднаш штом ќе ги пронајдете, или од вас се бара да водите произволни карти за да ги завршите вашите дневни активности. Значително повеќе од вашата мисија што сега се добива преку комплетирање на мапата и истите може да се извршат подоцна разговарајќи со мајсторот во вашето скришно место. Мисијата се акумулира без граници и можете да ја извршите секогаш кога имате време, на која било мапа што ќе изберете.

Ние исто така ја зголемивме наградата за предавство, правејќи подлабоки длабочини подостапни во Делве и интегриравме битки на Легија и шефови од Синтезис во основната игра.

Архетип на некроманка

Summoner е еден од најпопуларните стилови на играње во акција RPG. Во Патот на егзил: Силен значително подобривме многу механичари на Волшебничка Волшебничка Класа и Некроманцер Асценденс. Имаме поддржано развој на ниво на геми за многу типови минијатури, додадовме нови скапоцени камења за поддршка кои ви овозможуваат да го усовршите вашето минимално однесување, да го подобрите Necromancer Ascendancy, да воведете Carrion Golem, да додадете високо ниво на база на стап кој може да навива силни миниони и да направи многу други промени.

За да ги поддржиме сите нови вештини што се достапни, додадовме дополнителни решетки за врски со вештини.

Модел на Poison Killer

Отровот убиец, кој некогаш беше доминантен стил на играње на патот на егзил, ќе се врати (скоро) на својата поранешна слава! Летање додајте нови камења за поддршка со теми од отров и серија од пет потенцијални нови скапоцени камења со вештини за отров, вклучувајќи ја и Кобра Лаш, која врзува отровни проектили меѓу вашите непријатели. Новата неостварлива механика, поддржана од познатата нова Асценденција, обезбедува силни можности за одбрана и средства за бегство, додека промените во „Пасивно траење“ на совршено страдање и мултипликатори за заболувања од критички хитови, обезбедуваат дека Соединението убиец ја обезбедува својата цел.

Модел на рударски саботер

Честопати добиваме повратна информација дека Рудникот, иако е силен, се чувствува непријатно за употреба. Во Летање, Имаме рудник механичар што е преработен од земја нагоре. Фрлен на некоја локација наместо да се става на нозе, рудникот сега се шири побрзо и експлодира во низа. Моите вештини сега ве ценат и за разнесени долги секвенци. Новиот и преработениот гем за поддршка на мини и мобилните Skitterbots, обезбедуваат нова патека за експлозивна моќ. Сите овие дополнувања се дополнително засилени со промените во Пацифичкото вешто дрво и класата на асценденција на саботаир.

Силни нови артикли

До масла, заматени мапи и нови накит за накит, Патот на егзил: Силенсодржи 18 нови картички за раздвојување, 16 нови вештини и поддршка на Gem и 16 нови уникатни артикли за да ги најдете. Покрај тоа, ние ребалансиравме 24 постоечки Единствени Теми, од кои шест добија големи подобрувања.

Пакет за поддршка на летање

Ние, исто така, започнавме две групи пакети за поддршка Летање – пакет Лич и Сентинел. Постојат два ценовни поени за секој од нив и тие прикажуваат масовни точки со нови комплети за оклоп и други ексклузивни микро козметички зделки!