Најдете најблиска бесплатна WiFi со Фејсбук Најдете Wi-Fi

најдете wifi

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Facebook Find Wi-Fi е нова функција на социјалната мрежа која ви овозможува да ги пронајдете најблиските бесплатни мрежи за WiFi

Од вчера Фејсбук ви овозможува да пронајдете бесплатни или отворени мрежи на WiFi близу вас во трговски центри и бизниси што ја нудат услугата бесплатно

Лансиран во САД пред неколку недели, на Најдете ја функцијата Wi-Fi, исто така, доаѓа во Европа и во Италија што го носи името на Најди Wi-Fi и како што можете да претпоставите од името, функција интегрирана во апликацијата Фејсбук, дозволува да најдете ги бесплатните Wi-Fi конекции во близина и нас.

Во Италија веќе има многу места што може да се најдат на соодветниот дел од примената на сината социјална мрежа и дека за неколку секунди ќе ја најдеме нашата Wifi мрежа за сурфање на Интернет без да трошиме сообраќаен податок.

Сервис Најдете Wi-Fi тоа ќе им помогне на многумина, особено на туристите, бесплатна Wi-Fi врска да сурфаат на Интернет и да останат поврзани.

Директно од апликацијата Фејсбук можеме да добиеме еден мапа со сите отворени и бесплатни мрежни WiFi мрежи за употреба близу нас со часовите за отворање на ресторанот и точната локација.

На кратко, убава карактеристика што ќе ни помогне, ако патуваме во странство или ако го завршивме нашиот пакет GB, вклучен во нашиот план за стапка.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!