Најдобрите алатки за виртуелна деловна соработка во 2019 година

Најдобрите алатки за виртуелна деловна соработка во 2019 година

Виртуелните платформи се една од главните компоненти на секоја деловна активност. Нема да биде грешка да се каже дека повеќето компании сега работат преку Интернет за да обезбедат погодност на своите клиенти и вработени.

Најдобрите алатки за виртуелна деловна соработка во 2019 година 1

Постојат неколку алатки за деловна соработка кои го олеснуваат целиот процес на комуникација. Во денешната статија, ќе ве информираме за првите пет алатки за виртуелна деловна соработка за 2019 година.

Покрај тоа, можете дури и да ги инсталирате овие апликации на вашиот паметен телефон Андроид за да уживате во мобилност. Освен ова, можете дури и да ги снимате вашите разговори или повици со помош на софтвер како што е студиото за снимање на екран на Movavi.

1. состанок на облаците ezTalks

Деловна активност што не може да биде компромитирана е состанок. Ако сакате да уживате во виртуелни состаноци, можете да ја користите апликацијата Cloud состанок ezTalks Cloud. Тоа ви овозможува да креирате група од скоро 100 учесници и да организирате онлајн состаноци со помош на софтверот. Ако се одлучите за платената верзија, бројот на учесници може лесно да се прошири на 500.

Еден од најлесните начини за комуникација со помош на вашата лична карта е со користење на Google Hangouts. Тоа е услуга за разговор и повици креирана од Google која е директно поврзана со вашата сметка за е-пошта. Секој пат кога ќе се најавите, ќе можете да ја користите оваа одлика. Покрај тоа, апликација Google Hangouts е исто така достапна за уреди со Android.

Без разлика дали креирате документи или сакате да управувате со вашиот деловен календар, сè може да се направи со Google Drive. Ви овозможува да ги синхронизирате сите основни информации на Интернет со кликнување на копче. Покрај тоа, споделувањето информации со помош на Гугл диск е исто така погодно, бидејќи неколку луѓе можат да пристапат до нив во исто време.

Друга апликација која е доста корисна за деловна комуникација е Skype. Со помош на Skype, можете да уживате во видео повици, телефонски повици и разговори. Покрај ова, можете да споделите документи и датотеки со помош на оваа конкретна апликација. Skype дури ви дозволува да ја користите функцијата за споделување на екранот, што е одлично за дистрибуција на информации.

Уморни од приложување датотеки на е-пошта и повторно испраќање на истите? Потоа, можете да му дадете на Dropbox фер снимка. Ви овозможува да поставите различни датотеки со различни формати во папките. Затоа, до нив може да им се пристапат директно. Го прави целиот процес на споделување датотеки и документи едноставен и брз.

Бидејќи сега сте запознаени со популарните алатки за виртуелна деловна соработка, обидете се да ги искористите повеќето од нив. Исто така, ако сакате да ги зачувате вашите повици и разговори, не заборавајте да ја користите апликацијата Студио за снимање на екран на Movavi. Можете да добиете повеќе информации за софтверот со кликнување тука.