Најдобри понуди за Xbox One 2019: Xbox One S ги нуди и најдобрите Xbox One X Black Friday

Penawaran Xbox One Terbaik 2019: Penawaran Xbox One S dan Xbox One X terbaik Black Friday ini

Црниот петок има тенденција да биде период кога купувачите ќе ја најдат најтешката понуда, но периодот пред божиќна продажба станува се повеќе распространет. Веќе има заштеда што треба да се има на конзолата Xbox One, и најверојатно ќе има многу повеќе во наредните недели.

Подолу собравме истакнати понуди во пакетот Xbox. Ние ќе продолжиме да ја ажурираме оваа страница со сите најдобри понуди на Xbox One S и Xbox One X – така што ако ништо сега не го привлече вашето внимание, не заборавајте да се вратите подоцна.

Ако сте поделени помеѓу алтернативите Xbox One и Sony, сега може да добиете навистина одличен пакет PS4 и PS4 Pro по ниска цена. Меѓутоа, ако се сметате за лојалист на Мајкрософт, прочитајте за да го пронајдете најдобриот Xbox One S и Xbox One X што нуди Интернет што треба да го понуди.

ПРОЧИТАЈТЕ СЛЕДНО: Најдобра понуда за Nintendo Switch | Најдобрите зделки PS4 | Најдобра понуда за монитори | Најдобра понуда за слушалки

Најдобрите зделки за Xbox One Black Friday: Xbox One S

Проверете пред да купите: Новиот Xbox One S All-Digital Edition нема диск, затоа мора да ја купите играта како код или преку е-продавница.

1TB Xbox One S All-Digital Edition со три игри (за 200 фунти, сега 130 фунти)

Најдобра понуда за Xbox One 2019: Најдобрите зделки Xbox One S и Xbox One X Black Friday 1

Овој пакет Argos вклучува конзоли Xbox One S без 1TB дискови плус Forza Horizon 3, Minecraft и Sea of ​​Thieves. Сега само 130 фунти, до 2 декември.

Купете сега од Аргос


1TB Xbox One S со Star Wars Jedi: Fallen Order and Rage 2 (претходно 268 фунти, сега 180 фунти)

Најдобра понуда за Xbox One 2019: Најдобрите зделки Xbox One S и Xbox One X Black Friday 2

Заштедете неверојатни 88 фунти од овој пакет Xbox One S од Amazon, и добијте ги двете најжешки натпревари во 2019 година без дополнителни трошоци.

Купете сега од Amazon


1TB Xbox One S со Forza Horizon 4, Need for Speed ​​Heat and Fallout 76 (за 350 фунти, сега 284 фунти)

Најдобра понуда за Xbox One 2019: Најдобрите зделки Xbox One S и Xbox One X Black Friday 3

Бројот на игри вклучени со овој пакет го направи украдениот, но дополнителното проширување на Форца Лего и 2-месечната претплата на ТВ сега го прави понуда за искрено.

Купете сега од Game


Најдобрите зделки за Xbox One Black Friday: Xbox One X

1TB Xbox One X Limited Edition со пет игри Gears of War плус Rage 2 и слушалките на Turtle Beach (за 495 фунти, сега 320 фунти)

Најдобра понуда за Xbox One 2019: Најдобрите зделки Xbox One S и Xbox One X Black Friday 4

Ова е најдобрата зделка Xbox One X – ако сакате Gears of War. Ако не, можеби ќе ви се смали конзолата со ограничено издание … или копија на годинашната Rage 2 … или слушалките за игри Turtle Beach.

Купете сега од Amazon


1TB Xbox One X со Warsвездени војни edеди: Пад нарачка (порано 450 фунти, сега 305 фунти)

Најдобра понуда за Xbox One 2019: Најдобрите зделки Xbox One S и Xbox One X Black Friday 5

Продажбата на „црниот петок“ на „Аргос“ оди добро. Сега можете да заштедите 145 фунти за Xbox One X со Star Wars Jedi: Fallen Order и да добиете дополнителни игри фрлени со попуст. Изберете од Fallout 4, The Division 2, химна или Metro Exodus.

Купете сега од Аргос


1TB Xbox One X Limited Edition со брзини 5 (претходно £ 450, сега 305 фунти)

Најдобра понуда за Xbox One 2019: Најдобрите зделки Xbox One S и Xbox One X Black Friday 6

Подеднакво испуштената зделка Xbox One X од „Аргос“ ви ја дава овогодинешната игра „Gears of War“ и конзолата со теми на Gears Xbox One X за масовно заштеда од 145 фунти. Може да добиете и Fallout 4, The Division 2, Anthem или Metro Exodus со попуст, ако сакате.

Купете сега од Аргос


1TB Xbox One X со експанзија на Forza Horizon 4 + Lego (претходно 450 фунти, сега 305 фунти)

Најдобрата понуда за Xbox One 2019: Понудата Xbox One S и најдобрата Xbox One X Black Friday оваа 7

Ако сте повеќе од тркач од џеди (или говедска торта со оружје), оваа одлична варијација на договорот Argos Xbox One X вклучува Forza Horizon 4, плус шармантна експанзија на Lego, за заштеда од 145 фунти. Повторно, можете да додадете и Исклучок 4, дивизија 2, химна или Метро Излез по пониска цена.

Купете сега од Аргос