Најновиот распрскувач се одликува со сериите UMIDIGI Z2

Fitur teardown terbaru seri UMIDIGI Z2

Глобалниот саем за електронски уреди за извори се користи за откривање на моделот UMIDIGI Z2. Бидејќи беше откриено, се појавија повеќе детали. Како дел од започнувањето на сериите UMIDIGI Z2 / Z2 Pro, компанија објави видео на 21 мај во кое се прикажува сеопфатно рушење паметен телефон.

Како што е прикажано во видеото, одливот на солза на уредот е делумно оштетен. Одделни основна компонента за прикажување на неколку додатоци кои го придружуваат ова рачен уред.

Во видеото, компанијата спомнува веб-страница, iFixitи прикажете ја алатката за компанијата. Во овој конкретен пример, телефонот UMIDIGI Z2 во боја на градиент е одделен.

Определување на овој модел вклучуваат Helio P60 процесор, и голема меморија од 6 GB RAM меморија заедно со 128G ROM. Овој процесор е идентичен со Snapdragon 660.

Она што го прикажува UMIDIGI Z2 серија на солзи

За почеток, овој паметен телефон не е водоотпорен.

Според Гизмочина, уривање УМИДИГИ Z2 Pro е многу лесен. Покрај тоа, видеото го прикажува заптивната смеса што се користи за обединување на деловите и алатката iFixit го прави трикот од почеток до крај.

Тоа дел земени после задната плоча доаѓаат вклучувајќи неколку компоненти.

Потребно е отстранување на неколку завртки проследено со леќа со двојна камера. После тоа, раката на техничарот го ослободува NFC и комбото за безжично полнење.

На друго место, подалеку матична плоча дел, горниот десен дел од телефонот се покажува двојна антена технологија од 36 глобални опсези. Многу важен напредок на овој уред е поставките за двојна задна камера со 16 мегапиксели и 8-мегапиксели.

После сето тоа дел брзо го подели видеото за да го собере UMIDIGI паметен телефон и вклучи го.

Победникот беше објавен од наградата на UMIDIGI Z2

Претходно, на Со седиште во Кина брендот објави пет среќни добитници на својот предводник на модел. Датумот на конкурсот е од 4 до 20 мај. Единицата е доделена на пет среќници натпреварувач. Подолу е видео за тоа како компаниите случајно ги избираат оние што примаат уреди.

Ако ја пропуштите можноста да учествувате, имате уште една шанса да победите.

Во видеото објавено на Фејсбук, УМИДИГИ планира да го лансира нова награда за кампања. Овој пат не само што ќе имате шанса да го освоите моделот Z2, туку и да добиете UMIDIGI Q1 безжичен полнач.

Конечно, бројот на награди или единици што ќе им се даде на марката ќе биде 10. Повеќе информации ќе ви бидат достапни и ќе можете да ги посетите социјални медиуми страница за дополнителни детали.