Небото ги зголемува цените на претплатата: еве WHO и КАКО МНОГУ

Небото ги зголемува цените на претплатата: еве WHO и КАКО МНОГУ

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Цените на претплатата на небото се зголемуваат на крајот на март / почетокот на април 2020 година. Еве колку и на кого пристигнуваат зголемувањето за претплатата Скај

Се зголеми претплатата на небото

Лошите, лоши вести доаѓаат за корисниците на Скај исто како што сме во итни случаи Коронавирус.

Неколку седмици по објавувањето на иницијативата #IoRestoACasa на Sky, преку која платена телевизија им гарантира на сите претплатници да ги гледаат сите канали во својот ТВ-водич, веста занепосредно влегување во сила на зголемување на надоместокот.

Така е: Клиенти на небото наскоро ќе бидат принудени да платат повеќе за нивната претплата.

Зголемување на трошоците за претплата на небото: од кога?

Во комуникацијата што веќе ја добиле некои претплатници, тие се известени дека „за организациски и административни потреби од 1 мај 2020 година ќе бидат пренаменети некои претплати.

Особено Вклучени се претплати активирани преку попусти и попусти, сега подлежат на реновирање што ќе ги донесе до стандардна цена.

Зголемувањето, според тоа, не ги засега сите клиенти на Скај, туку само некои.

Зголемување на трошоците за претплата на небото: колку?

Тешко е да се каже, од тоа износот не е фиксен за секого, но варира во зависност од бројот на пакувања.

Во е-поштата испратена од Скај до своите клиенти, се вели дека „во овие години имате корист од одредена цена на вашата претплата, намалена во однос на цената на списокот, искористувајќи го попустот што можете директно да го видите на фактурата во редот што се однесува на попустот во однос на тековната цена.“.

Со таа комуникација овој попуст е откажан и се очекува променливо зголемување: за некои тоа е само 1,10 евра, додека за други е 3,50 евра.

Секогаш можете да се повлечете

Јасно е, како што е предвидено со Кодексот на потрошувачи, сè уште ќе биде можно да се повлече бесплатно до 30 април преку методите наведени во истата е-пошта.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!