Неофицијалните апликации на Илијада исчезнаа од Play Store. Што се случи?

 Неофицијалните апликации на Илијада исчезнаа од Play Store.  Што се случи?

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Веќе неколку дена се чини дека сите неофицијални апликации поврзани со илијадскиот оператор исчезнаа во тенок воздух, кој сепак сè уште ја нема својата официјална апликација за управување со своите линии

Неофицијалните апликации на Илијада исчезнаа од Play Store. Што се случи?

Со кликнување ОВДЕ пред неколку дена имаше неколку на официјалните страници на Google Play Store апликации поврзани со операторот илијад и иако не беа официјални, сепак е дозволено да управувате со iliad SIM-линиите, дури и ако официјалната апликација за илијад сè уште не е достапна.

Да, затоа што меѓу официјални апликации за Android објавени од iliad, Постојат сериски SIM преносливост, мобилна конфигурација и визуелен секретаријат Илиад кои секако нема оној што ви овозможува да управувате со сите услуги што ги нуди бело-црвениот оператор.

Сериозниот недостаток е делумно исполнет од некои апликации развиени од независни, кои едноставно се поврзаа на веб-страницата со ингеренциите на корисникот, и дадени во една графички интерфејс убаво и добро проучено што дозволи проверете ја кредитата и прегледувајте ги различните бројачи, како и управувајте со СИМ-картичката.

Но, мора да знаете дека за неколку дена овие неофицијалните илијадски апликации буквално исчезнаа од Play Store и сега нема апликации за управување со илијад СИМ директно од паметниот телефон Андроид.

Не знаеме дали имало директни проблеми со илијадата, доколку вторите промениле нешто на страницата што престанало да работи апликациите или имало директни активности на илијад кон овие развивачи, со отстранување направено од самите развивачи или од Google за да не се изврши правни проблеми.

Сега за пристап до бројачите и управување со СИМ-картичката илијада мора да се потпреме само на тоа веб-страница затоа што веќе нема да можеме да користиме други апликации, чекајќи ве iliad ја развива официјалната. И ги користевте неофицијалните апликации за илијад?

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!