Не пропуштајте ја новата игра Cyberpunk 2077 сега!

SomosXbox

Киберпанк 2077 година Без сомнение, тоа е една од најочекуваните игри, ако не и најмногу, за следната година. И тоа не треба да недостасува, гледајќи дека талентот го потрошил ЦД РЕД Проект во својата најдобра работа до денес: The Witcher 3: Wild Hunt. Факт е дека иако малку по малку можеме да научиме повеќе за тоа што претстои со нови проекти и што се очекува од овие популарни развивачи, сепак има многу што треба да знаеме и, а прашањата што ги поставуваме за тоа како ова ќе биде подобрување во развојот Вие, приказна или игра.

Нова игра од Cyberpunk 2077

Се надеваме дека некои од овие сомнежи можат да се расчистат сега, затоа што остануваат само неколку минути компанијата да не покаже преку каналот за стриминг, во реално време, поминува и игра на игра што е прикажана зад затворени врати на Е3, а неколку моменти подоцна и на Gamescom 2019. Можевме да ви го кажеме нашиот впечаток за оваа игра пред само неколку дена, но сега имате можност и сами да ја видите:

Ова е заклучокот на нашиот партнер Сузана во врска со гејмплејот на самиот Cyberpunk 2077, и она што се чини дека нè чека на последниот натпревар, кога конечно излегува на продажба на 16 април 2020 година: «Киберпанк 2077 година Има одличен RPG допир што ќе отвори свет на можности, убав битка систем динамичен, Приказна за стил и уметноста, што е најинтересно и интересно и неверојатно. »