Не чекајте за септември: оваа апликација ви помага да добиете фитнес дома

Jangan menunggu bulan September: aplikasi ini membantu Anda mendapatkan kebugaran di rumah

Во лето, обично имаме помалку време да се грижиме за себе, но обично има повеќе предности: излегуваме повеќе, земаме повеќе сладолед, ја игнорираме диетата. Затоа е важно да останете прилагодени и да не губите манири. Ако не сакате да се вратите на работа во терените во септември, можете да користите неколку минути на ден за да добиете услови дома пред да биде предоцна.

Ако во септември се плашите од јажиња, дајте решение сега. Летото е синоним за одмор, но може да трае десет минути на ден да бидеме погодни дома, на плажа, на базен или каде било. Постојат голем број на апликации кои ќе ви помогнат да одржите дневна вежба и да се вратите на рутина што не ве тера да се искачувате. Нема да имате причина за време затоа што можете да ја направите дејноста за помалку од десет минути. Или простор, затоа што не треба да одите во теретана и простор дома или на самата плажа ќе биде доволно за да го извадите.

Спортувајте без да заминете од дома

Постојат многу корисни апликации кои ќе ви помогнат да станете форма дома без компликации и без да заминете. Бесплатна апликација која ќе ви помогне во текот на денот да ги следите плановите за овој август и да се вратите во теретана во септември.

7-минутниот тренинг е еден од најпопуларните и еден од омилените на многу корисници. Овозможува влез само седум минути на ден да бидат прилагодени а не да живее седентарен живот. Можете да направите рутинско вежбање од седум минути на ден за секој ден и да следите план прилагодена на она што ви треба: изгубете тежина, зголемување на стомакот, подобрување на задникот или затегнете ги нозете.

Оваа апликација е опремена со илустрации кои ќе ви помогнат да знаете што вежби да направите во секое време. И стоперката што ќе ве извести Колку време треба да ја направите секоја вежба. Лесно е, можете да го направите дома и можете да бидете фит само за неколку минути на ден. Покрај тоа, има календар што ќе ви ги покаже деновите што сте ја завршиле вежбата и дека сте го следеле планот.

Преземете 7-минутна пракса

Не чекајте за септември: оваа апликација ви помага да добиете фитнес дома 1

Како ова, постојат и други слични апликации кои имаат иста цел: Следете го планот и поставете се. Ова е случај на 30-дневен спортски предизвик кој беше прогласен за една од најдобрите апликации на 2016 година од Google Play. Целта е да се вклопите во триесет дена со еден од достапните планови: полно тело, задникот, абдомен, вежбање со оружје … Можете да изберете оној што ви одговара најдобро и да ги следите предизвиците со вежбите прикажани преку илустрации и стопери на часовници

Можете да го изберете пакетот што го сакате и календарот ќе биде обележан со денот на оние кои ја завршија обуката. Willе ве однесе само неколку минути секој ден и можете да го направите тоа од дома. Кога ќе пристигне септември ќе бидете подготвени и во форма.

Преземете го спортскиот предизвик од 30 дена

Не чекајте за септември: оваа апликација ви помага да добиете фитнес дома 2