Ниту еден човек на небото не претставува „органски бродови“ во своето ново ажурирање

Ниту еден човек на небото не претставува „органски бродови“ во своето ново ажурирање

Не човечко небо Ова е игра која има доста комплицирана патека, бидејќи првичното издание на PS4 и PC, не ја сакаше големата заедница за играчи, но, главно затоа што играта беше лоша, таа всушност се должи на недостаток на ветената содржина.

Денес програмерите сигурно можат да бидат „горди“ затоа што ја подобрија својата игра и наклонетоста дадена на оваа титула, сега тие го прават тоа прилично солиден избор. Играта постојано се ажурира со повеќе содржини и пред неколку моменти Здраво игра објавување и лансирање кои ќе бидат најновите ажурирања на содржините што се именувани “Брод на животот”.

Можеме да се движиме на бродот „директно“

Living Ship има неколку нови работи што треба да прават и контролираат органски бродови, во овој случај Шон Мареј Главниот креативец зад не човекот небо, објаснува како овој органски брод:

Тие не можат да бидат санирани на ист начин како и традиционалните пловни објекти. Секој од нив се изведува индивидуално, со единствен сет на внатрешни органи што ги одредуваат нивните способности. Ако сакате брз хипертурбо, треба да го нахраните вистинскиот вид на живот на вашиот брод.

Тие вклучуваат чудни и органски кабини, а играчите мора да ги тестираат со пипала што се покриени во крвните садови.

Како што објаснивме, ова не е единствената нова работа, доаѓаат ажурирања за да се даде малку поголема стабилност да се доживее во целина, покрај тоа, да се имплементираат нови предмети и чудни животни суштества што ќе ги најдеме во нашите авантури. Ве советуваме да ја следите генерацијата Xbox додека чекате други новости.