Новата и подобра галаксија е тука и е зајакната целосно [WATCH]

Yang Baru-Dan-Lebih Baik Galaxy Fold  Ada Di Sini & Diperkuat Benar-Benar [WATCH]

Понови и подобри Галакси папка конечно овде – и се чини многу потрајни од оригиналниот модел.


За време на почетниот период на тестирање SamsungИновативен преклопен паметен телефон, голем број на влијателни и тестери пријавуваат оштетување на екранот од различни причини. Очигледно, никој не би потрошил 1.980 долари на таков деликатен уред. Значи, за среќа, компанијата гледа што не е во ред и го надминува.

Новиот Galaxy Fold изгледа многу сличен на првичниот модел. Всушност, ако го имате оригиналниот Galaxy Fold пред вас, разликата е едвај забележлива, според vlogger Марки Браунли на видео подолу.

Па што е различно? Што е најважно, заштитник на екранот што сите го излупени сега се протега уште подалеку и е зафатен околу работ. Стражарот во форма на Т ја чува нечистотијата и мелењето од подрачјето на шарките. Исто така, самиот механизам на шарки е многу посилен.

Освен тоа, Галакси Фолд е скоро ист. Мини телефон со тенок екран се превртува на поголем екран, идеален за испраќање е-пошта, мултитаскинг и многу повеќе. Види подолу.

Дознајте повеќе преку Samsung овде.

Samsung Galaxy Fold

Галакси папка: Официјален вовед