Новата мини кула AeroCool Болт, мали, но со високи перформанси

Nueva torre Bolt Mini de AeroCool, pequeña pero de altas prestaciones

Кој рече во малата кула нема место за сè што ни треба, на Мини завртки, можеме да инсталираме големи графики или течен ладилник без проблеми Продолжете да знаете повеќе за оваа кула Mini Bolt.

Како што рековме, Мини завртки, Имајќи концизен дизајн, со Осветлување RGB. Во него, можеме да инсталираме течни ладилници ако ни требаат, дури, графика до 318мм. Структурата ја штити компонентата, додека заштедува простор каде што ќе го ставиме. Со формат мини кула, погодно е да имате дизајн на игра дома, скоро каде било.

Нова мини кула AeroCool Болт, мали, но со високи перформанси 1

Погледни го предниот дел Мини завртки, ја гледаме вашата лента RGB LED, од Болт осветлување дизајни, со До 13 режими на осветлување да изберете од 6 RGB Flow ефекти и 7 статички режими во боја. Сè, можеме да го контролираме од копчето на панелот. Со обложување на јаглеродни влакна, ќе имаме футуристички изглед за нашите компјутери. Покрај тоа, панелот што ни овозможува да погледнеме внатре, е совршен за гледање осветлување во различни компоненти.

Нова мини кула AeroCool Болт, мали, но со високи перформанси 2

За добра вентилација на целата единица, Мини завртки Можете да се искачите внатре до 2 предни вентилатори, 2 горни и еден заден (веќе вклучено) сите 120мм. Покрај тоа, да има простор за течно ладење, може да се инсталира радијатор до 120мм зад Следно Слика 318мм (без предни вентилатори) или процесор за греење на процесорот до 158мм. Нема поголема завист од поголема кула.

Нова мини кула AeroCool Болт, мали, но со високи перформанси 3

Ако се фокусираме на уредот за складирање, внатре Мини завртки, можеме да возиме: 2 слот за HDD 3,5 “ (1 x 3.5 “и 1 x 2,5” / 3.5 “), и 4 слотови SSD 2.5 ” (3 х 2,5 “и 1 х 2,5” / 3,5 “).

Како што можете да видите, оваа компјутерска кула има сè, мала големина, така што не зафаќа многу во нашата куќа, добра вентилација, со можност за инсталирање на течни ладилници, простор за различни единици за складирање и Осветлување RGB, Што е тоа допрете ја играта.

Нова мини кула AeroCool Болт, мали, но со високи перформанси 4

Можеме да го добиеме во различни продавници, физички и преку Интернет Амазон. Конечно вие го оставивме видеото, каде што можете да видите разни аспекти на повеќе визуелен начин.