Новата потреба за брзина ќе биде претставена на Gamescom

SomosXbox

Откритието од австриска продавница за новата потреба за брзина ја врати популарната сага за брзина до денес. Иако информациите дадени во продавницата не изгледаа како што се подготвени на Ghost Games, тоа може да ја мотивира потребата да се реши ситуацијата со електронската уметност. Како што истакнаа, на последната средба акционерите фигуративно направиле за откривање на оваа нова титула, осигурувајќи се дека нов Потребата за брзина ќе биде претставена на Gamescom.

Кога одекнаа твинит медиумите, за време на состанокот на акционерите, Ендру Вилсон го потврди тоа „Нашата нова презентација на игра за потреба за брзина се наоѓа на Gamescom во наредните недели“: Willе биде таму каде што навистина го знаеме овој нов предлог за сага. Неговиот развој беше откриен пред неколку месеци, каде се обиде да се промовира обновата на концептот на прогон меѓу патниот коридор и полицијата и се наоѓаше неговото лансирање третиот квартал од 2019 година.

Но, бидејќи во моментот нема информации за овој проект, а ниту еден на Е3 2019, некои не посочија дека лансирањето може да не се случи оваа година. Се чини дека Н е новаeed за Брзина ако пристигне во 2019 година како што е најавено Денес, скринингот, сепак, е важно сега кога знаејќи дека е ново Потребата за брзина ќе биде претставена на Gamescom.

Навивачите ги презентираат трејлерите со она што сакаат да го видат на Need for Speed ​​Underground 3

По рестартирањето на сагата, враќањето во ерата на подесување, Ghost Games беше лансирана пред две години Need for Speed: Payback. Оваа приказна продолжува да се распаѓа обидувајќи се да најде точка за повторно да стане референца во аркадниот возачки жанр. Нема да биде лесно, иако нема игри во серијата Форца, беа презентирани некои многу впечатливи проекти за надминување на овој жанр оваа година, како што е и ГРИД.