Нова камера на Oppo’s Reno2

Kamera Reno2 Baru Oppo

Кинески производител ОППО, ново Рено2 Серијата се подготвува да се сретне со корисниците. Првото лансирање на Рено 2 ќе се одржи на 28 август.

Очекувањата за нов опозициски модел се зголемија. Серија Рено; Доаѓа со различни одлики за подобрување на фотографијата, вклучувајќи поставување на квадратка со камера од 48MP, хибриден зум од 5x со дигитален зум од 20x и Ultra Dark Mode.

Исто така ви овозможува да снимате видеа што се многу јасни и мазни и носат ниво на дејство на фотоапаратот Ултра стабилно видео оваа одлика е исто така меѓу другите истакнати карактеристики. Благодарение на својата хибридна технологија за стабилизација на слика, Reno2 им овозможува на Ultra Steady Video да испорачува многу јасни и нежни видео записи.

Нова камера на Oppo's Reno2 1

Три уникатни леќи со променлива фокусна должина за телефото со ултра широк агол 5x зум Комбинира технологија на слика за да се направи непречена и совршена транзиција на зумирање. Ултра леќи со широк агол нуди импресивна перспектива од 116 степени што им овозможува на корисниците поголема разновидност на фотографии и теми со фотографии.

Фотографија на смартфони со Oppo Target

ОППО Тој исто така соработува со уметници од целиот свет за споделување на потенцијалот на Рено. На овој начин се открива забавен и креативен дух што ги оживува вредностите на Рено. Наскоро ОППО Рено2 Серијата ќе ја преземе оваа креативност еден чекор подалеку и корисник попаметна мобилна фотографија техника.

Повеќе информации за серијата Reno2 ќе бидат достапни наскоро.